tumori benigne si cancer
buna dimineata, acum 1 luna si ceva am fumat timp de vreo 1 saptamana tigari, ideea e ca nu mereu trageam in piept si de multe ori fumul imi ramanea in gat, am continuat sa fumez mai rarut nu chiar in fiecare zi pana am simtit o usturime in gat si mie se inrosie gatul, m'a usturat ceva timp dupa care m'am racit si a continuat sa ma usture, acum sunt racita si ma ustura, pe parte stanga am un ganglion care cred ca este produs de pe urma unei infectii dentare, pe partea stanga imi tot iesea puroi la o masea, tot pe partea stanga cand intorc gatul intr'o parte dedesupt de ceafa intr'o parte am ceva lunguiet si tare, dur, eu credeam ca mi'a iesit ala la spate din cauza ca nu dormeam bine, pentru k mereu cand ma trezeam aveam gatul amortit si ma durea umarul stang, mama imi zisese ca sa'r putea sa am spondiloza pentru k am osu de la coloana iesit un pic in afara se poate vedea cu ochiu liber, asta imi zisese inainte sa'mi apara ganglioni si acel nodul dur sau nu stiu cum sa'l numesc la spate prin zona muschiului gatului, in parte din fata cand masez gatul de sus in jos, in parti, la muchi, se simte asa ca o umflatura imi ambele parti, ca si acum muschii ar fi inflamati, nu stiu cum sa zic.. ce ar putea fi.. ? nu pot merge la doctor pentru ca nu sunt in tara, o sa merg cam in 2 luni, , daca imi poate raspunde un DOMN DOCTOR. multumescc
2 comentarii
Nodulii pe care ii simti in ambele parti sunt ganglioni mariti datorita infectiei din gat si de la masele.Nu ai nici un fel de tumora sau cancer.. ce medicamente ai luat ? in ce tara esti ?cati ani ai ?
mai luam nurofen din cand in cand, cand ma mai durea maseaua, acum cu raceala mi'au dat de la farmacie ceva pt tuse si gat, nu stiu cum se numesc, ganglionu acela il am de aproape 1 an de zile, sunt in anglia de aproape un an de zile, am 20 de ani, mi'e cam frica pentru ca la inceput a fost doar ganglionu, dupaia chestia aceea la spate la gat care asa lunguiata si tare, si dupaia la muschii din fata a gatului.. multumesc pentru raspuns
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 4am niste junghiuri in partea inimii
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 6fumatul... cam de 10 ani, acum fumez mai mult
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 8Bunicul meu are cancer!va rog mult sa imi raspundeti!
- 3Fumatul cauzeaza impotenta
- 4operatie apendicita si fumatul
- 2E periculos sa te lasi deodata de fumat?
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 4cancer bucal
- 1Probleme la nivelul gatului
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
- 0Radiografie pulmonară
Mai multe informații despre: Cancerul bucal Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: