Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a IV-a

100 comentarii 1 2 3 4
0
16-10-2008, ora 00:00
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Tu acum cum esti? Simti ca iti merge cu tratamentul asta, dr ce zic?
Eu iau fevarin, sunt inca la inceputul tratamentului si probabil si d'asta am starile de rau pana se va obisnui organismul cu noul medicament. Iau si xanax, tot la recomandarea medicului, seara la culcare, mi-a spus ca pot lua cate un 0.25 la nevoi dar imi este tare teama sa nu imi dea dependenta.
Astept raspuns de la voi:)
Va imbratisez pe toate si nu ne lasam, da?
0
16-10-2008, ora 00:00
daniela_37
Nu este medic/terapeut
daniela_37
buna fetelor!

eu am o zi buna, voi cum santeti?tratamentul care il iau se pare ca da rezultate, dar cel mai neplacut pt. mine este faptul ca am luat in greutate. asta mi se trage de la zyprexa, dar acum la rec. medicului am micsorat doza. anxietateaq isi face de cap si la mine in per. ciclului menstrual, luna trecuta am avut un episod f. neplacut de mi-a venit sa chem salvarea. am crezut ca-mi pierd controlul, de fapt aveam o stare de nervozitate care pleca din stomac spre cap.m-am asezat in pat sa ma linistesc putin dar nu am reusit pt ca eram obsedata de gandul ca as putea sa-mi omor copilul.pe scurt a fost groaznic.dar a trecut si mi-am propus ca fiecare zi in care ma simt bine s-o traiesc la maxim pt. ca mi-e frica. inca.undeva in subconstient exista teama eu inca o simt. sper ca bunul d-zeu sa ne pazeasca de toate relele si obsesiile, sa avem si noi liniste sufleteasca. sanatate si sa auzim de bine! pa fetelor!
0
18-10-2008, ora 12:38
cata77
Nu este medic/terapeut
cata77
Bai mi se pare mie sau au disparut o gramada de mesaje? De dimineata nu mergea forumul si acum vad ca nu se mai vede tot ce s-a postat pe 17. Offffff, era chiar important, moderatorii!!!!!!!! Ne vedeti si pe noi?
Aseara cred ca am facut o criza de bila, mi-a fost fff rau. Si azi sunt zombie. Era tot ce imi mai lipsea. Aseara am luat un Xanax de 0, 25 (dupa sfatul medicului) si acum sunt super adormita ca tot nu am putut dormi. Somn imi era dar imi era rau si m-a tinut treaza. Cat am dormit am avut vise ciudate la greu.
In dimineata asta ma tarai sa ii fac programul lui asta micu si sa fiu cat de cat activa ca mi-e rusine de barbata-miu.
De luni sunt in concediu ca s-ar putea sa imi vina o bona noua si tre sa stau nitel cu ea. Ma tot gandesc sa imi gasesc chestii de facut sa nu ma ia iar amocul.
Voi cum sunteti?
0
18-10-2008, ora 12:46
cata77
Nu este medic/terapeut
cata77
doruletz sper din tot sufletul ca nu mai scrii pentru ca iti este foarte bine. daca mai intri totusi as vrea sa imi zici si mie unde il gasesc pe dr cadar sorin. m-am logat la homeopatie.ro si astept sa vad daca se poate o consultatie online dar as vrea sa merg si sa vb cu dansul. mai consulta la biomedica stii cumva?
0
18-10-2008, ora 21:04
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Va astept sa trecem la un nou capitol. Ciudat!!!
Mesajele din data de 17 au disparut, poate ne aude totusi cineva!
0
23-10-2008, ora 11:19
doruletz
Nu este medic/terapeut
doruletz
cata 77 e f simplu sa-l gasesti.te duci pe homeopatie.ro
apoi in stanga itzi apare MAIN MENU.
dai pe contact
ti se deschide o fereastra si dai pe contacts.
apoi dai pe dr.cadar sorin dan.si practic ti se deschide o fereastra cu toata informatiile de care ai nevoie sa-l gasesti.
bafta te pup.
m-am angajat
si sunt in primele mele zile de munca.va pup pe totzi
0
24-11-2008, ora 08:26
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Eu am auzit de oameni care au scapat de asta. Uitati-va mai putin la TV COMPUTER, feriti-va de yoga, reiki, parapsihologie si altele. Faceti teste COMPLETE de urina si sange sa vedeti daca nu aveti vreo substanta in plus. Tineti minte ce faceti in ziua in care va apar crizele ce ati mancat, , unde ati mancat. In mod normal pe zi vin 5000 de ganduri si oricat de dificile ar fi nu sunt pacate pana in moemntul in care le accepti, in care zici sunt de acord cu asta.
0
24-11-2008, ora 09:06
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Daca se fac teste de sange si urina trebuie facute in 24 h de la crize si deci tb sa te duci cu urina dimineata urmatoare la analize si sa-ti ia si sange si mie cand aveam probleme mi-a iesit o substanta aiurea in urina ca m-am dus imediat dupa o criza deci eu am avut probleme pe baza asta dar pot fi si pe alte baze. Spovedirea si impartasirea ajuta la lupta cu OCD si astea trebuie facute neaparat. Inainte de spovedire rugati-va lui Dumnezeu sa va ajute sa nu tineti nici un pacat si rugati-va Sfantului Nicolae si Sfantului Mina care sunt ajutatori sa se roage ei lui Dumnezeu sa va faceti bine. Altceva ce poate ajuta daca chiar vrei sa rationalizezi du-te intr-o camera singur si rationalizeaza cu voce tare, nu cu voce inceata, Daca vin ganduri aiurite pe teme religioase nu zi gandul cu voce tare ci zi cu voce tare singur Nu sunt de acord cu gandul asta. 5000 de ganduri vin fara sa avem control asupra lor si de la cel rau si de la cel bun sa ne incerce, nu ai putere sa opresti gandurile cum nu ai putere sa opresti vantul dar sa nu te temi de gandurile rele caci nu te caracterizeaza si nu sunt pacatele tale daca nu le-ai acceptat.
0
07-01-2009, ora 14:31
crislondra
Nu este medic/terapeut
crislondra
buna tuturor si un an plin de vesti bune in ceea ce priveste progresele facute in a ne trata.sunt Cristina si amsa va povestesc si eu ceea ce mi-a declansat anxietatea generalizata (cel putin asa sustine medicul.eu nu stiu ce sa mai cred).In anul 2004 la inceput am avut o manifestare ciudata a sanilor in sensul ca mi s-au infierbantat ff tare si nu mai ceda de aceea m-am dus sa consult un medic ginecolog...medic care mi-a spus(si mare greseala a facut ) ca " sunt multi chisti...asta inseamna ca nu e cancer"..Din momentul respectiv am simtit cum pamantul mi-a fugit de sub picioare deoarece am gandit ca el nu are cu sa stie ce e in mine si nu poate sa spuna daca e cancer sau nu..am uitata sa mentionez ca mama era deja bolnava de cancer de colon.Va inchipuiti ce era in mintea mea..nu am mai avut alt tel decat sa consult o gramada de somitati din Iasi in ale sanului care imi spuneau ba ca am ceva acolo, ba ca altii c vedeau nik...asta m-a debusolat si mai tare..am citit o gramada despre cancerul de san...am inceput sa imi gasesc tot felul de manifestari (dureri de oase, arsuri prin diferite parti ale corpului)..imi luam Vsh in fiecare saptmana si la fiecare modificare, adik cand crestea ma gandeam ca uite...am...durerile osoase erau ca cica am citit despre metastaze osoase si mi le-am indus...offffffff...imi e greu sa vrb despre ce afost...dupa un an de medicamente si psihoterapie vreo 2 luni...nu mai aveam in cap cancerul dar ramasesem cu tot soiul de intepatri(cenestopatii)prin corp care ma deranjau teribil...dupa inca un an au disparut intepaturile si a aparut un soi de echilibru instabil...ameteli...frica amorteli etc...m-am hotarat sa merg la psihiatru care mi-a zis ca sufar d un sindrom vertiginos pe fond psihic.de anxietate generalizata c accente ipocondriace..cert e ca de atunci ( adik de 2 ani ) iau sertralina 50mg si xanax 75mg..uneori 50..nu ma simt excelent..dar parca nu mai sunt asa agitata...dar de simtit nu ma simt bine starea de dezechilibru o am aproape tot timpul...acuma ma gandesc cu groaza sa nu se fi inselat doctorul si sa am ceva la cap organic ma refer...daram fost si la neurolog si am facut testele pt vertij si stau ca lumanarea..nu ma duc in 7 parti cum ar i trebuit.multe persoane mi-au zis sa ma duc sa imi fac CT ca a ma linistesc...darmi-e groaza...nu ma pot duce.asa ca traiesc in continuare cu spaima ca am ceva...ca si cu sanul si ma intreb ce organ o sa mai urmeze..:(...sper sanu va fi plictisit...si astept comentarii dar va rog sa fie de incurajare...ca sunt unii pe forum care te baga in toti sperietii..va pup
0
07-01-2009, ora 15:09
cata77
Nu este medic/terapeut
cata77
Crislondra, vino te rog la partea a IX a, acolo discutam acum. Postez subiectul tau acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns
100 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: