Tulburare obsesiv compulsiva
Am compulsii severe de aranjare, verificare si îndoieli nejustificate care imi mănâncă majoritatea timpului liber!
Ele sau agravat cand am inceput sa imi imaginez ca urmare a ce am scris intr Un tipic ca am avut o criză si am vrut sa merg cu cuțitul la scoala sa ma tai si prin acest gest sa le modific percepția despre viața colegilor si am inceput sa ma gandesc obsesiv ca voi fii arestat si ca ma vor baga la terorism si sa imi imaginez ca voi fii violat sau mustrat de către deținuți!
Este posibil asa ceva?
Medicul mia recomandat creșterea pozei de escitalopram luna viitoare!
Ma va ajuta?
Fac si psihoterapie dar e scumpa si vreau sa o rătesc!
Si inca ceva va rog mi se activează câteodată microfonul pe telefon inseamna ca sunt spionaj de hackeri sau google?
Ele sau agravat cand am inceput sa imi imaginez ca urmare a ce am scris intr Un tipic ca am avut o criză si am vrut sa merg cu cuțitul la scoala sa ma tai si prin acest gest sa le modific percepția despre viața colegilor si am inceput sa ma gandesc obsesiv ca voi fii arestat si ca ma vor baga la terorism si sa imi imaginez ca voi fii violat sau mustrat de către deținuți!
Este posibil asa ceva?
Medicul mia recomandat creșterea pozei de escitalopram luna viitoare!
Ma va ajuta?
Fac si psihoterapie dar e scumpa si vreau sa o rătesc!
Si inca ceva va rog mi se activează câteodată microfonul pe telefon inseamna ca sunt spionaj de hackeri sau google?
3 comentarii
Nu, Marius, înseamnă că probabil nu îți iei tratamentul cum trebuie. Vorbește cu psihiatrul
Buna ziua,
Consultați un alt medic psihiatru pentru revizuirea tratamentului, dar și a diagnosticului. Cresterea dozei de escitalopram nu este suficientă pentru ameliorarea simptomelor. Continuati ședințele de consiliere psihologică cate una pe saptamana, nu le rariti.
Consultați un alt medic psihiatru pentru revizuirea tratamentului, dar și a diagnosticului. Cresterea dozei de escitalopram nu este suficientă pentru ameliorarea simptomelor. Continuati ședințele de consiliere psihologică cate una pe saptamana, nu le rariti.
Ca și colegele mele te sfătuiesc să vorbești cu psihiatrul, pentru că e nevoie să umble la schema de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 15am obsesii, oi fi maniaco-depresiva?
- 116Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea V-a
- 190Grup de suport pentru cei cu TOC-CAP 14
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 1Tulburare Obsesiv Compulsiva
- 15este rasfat sau tulburare obsesiv compulsiva
- 15Cum scap de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 5Fobii la copii
- 2Medicamente pentru gandurile eronate/parazite/false?Ajutor
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 3Este TOC sau altceva? Am nevoie de ajutor!
- 4Ganduri rele/depresie/TOC
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 59Toc - tulburare obsesiv compulsiva
- 14TOC/Anxietate
- 8Tulburare obsesiv compulsiva - folosire excesiva de sapun
- 4Test genomind
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: