Tulburare obsesiv compulsiva

14-02-2020
Marius1577
Nu este medic/terapeut
Marius1577
Am compulsii severe de aranjare, verificare si îndoieli nejustificate care imi mănâncă majoritatea timpului liber!
Ele sau agravat cand am inceput sa imi imaginez ca urmare a ce am scris intr Un tipic ca am avut o criză si am vrut sa merg cu cuțitul la scoala sa ma tai si prin acest gest sa le modific percepția despre viața colegilor si am inceput sa ma gandesc obsesiv ca voi fii arestat si ca ma vor baga la terorism si sa imi imaginez ca voi fii violat sau mustrat de către deținuți!
Este posibil asa ceva?
Medicul mia recomandat creșterea pozei de escitalopram luna viitoare!
Ma va ajuta?
Fac si psihoterapie dar e scumpa si vreau sa o rătesc!
Si inca ceva va rog mi se activează câteodată microfonul pe telefon inseamna ca sunt spionaj de hackeri sau google?
3 comentarii
0
14-02-2020, ora 20:23
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Nu, Marius, înseamnă că probabil nu îți iei tratamentul cum trebuie. Vorbește cu psihiatrul
0
15-02-2020, ora 11:24
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Consultați un alt medic psihiatru pentru revizuirea tratamentului, dar și a diagnosticului. Cresterea dozei de escitalopram nu este suficientă pentru ameliorarea simptomelor. Continuati ședințele de consiliere psihologică cate una pe saptamana, nu le rariti.
1
16-02-2020, ora 13:04
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegele mele te sfătuiesc să vorbești cu psihiatrul, pentru că e nevoie să umble la schema de tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: