ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Deseori imi formez singur anumite superstitii... TOC?!

03-06-2009
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
Deseori imi formez singur anumite superstitii, de exemplu dupa ce las telefonul, nu trebuie sa ma uit la el cand se stinge ecranul, la fel si cu led-ul de la laptop, inaintea unui test scriu pe youtube, google, yahoo "10" in speranta ca aceasta va fi nota mea, daca ma lovesc de un obiect incerc sa il lovesc iar, cand ascult muzica la mp3 potrivesc casca dreapta, apoi stanga, apoi dreapta(dreapta-lucruri bune), inainte sa il inchid ascult o melodie in care se canta faptul ca sunt superior, daca sunt calcat pe picior trebuie sa calc inapoi si invers, etc.In ultimul moment de foarte multe dintre ele m-am lasat, observand ca e o pierdere de timp, singura chestie pe care o mai fac mai des este chestia cu lovitul de obiecte.Cand creez porcariile astea ma bazez pe simbolistica.Sunt constient ca sunt nijte tampenii, si pot sa ma las de ele.Oare este nevoie de medic?Sau este doar o "prosteala"?
5 comentarii
0
10-06-2009, ora 23:58
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Ai un comportament obsesiv-compulsiv.
Un psihoterapeut te poate ajuta.

Laura Saed
Psihoterapeut
0
11-06-2009, ora 10:57
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
Dupa ce am scris acest mesaj de mai sus, am fost curios daca pot sa ma las de ele, si m-am lasat! lol
Mai e nevoie sa merg?
0
11-06-2009, ora 20:50
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Tu ai raspunsul.
Daca te-ai lasat de "ele", de ce simti nevoia sa intrebi pe cineva, daca trebuie sa mergi la medic?

Laura Saed
Psihoterapeut
0
11-06-2009, ora 22:12
52H9382r
Nu este medic/terapeut
52H9382r
Pentru ca nu am siguranta pe mine necesara, si pentru ca dvs. stiti mai bine decat mine ce e de facut.
0
17-08-2009, ora 12:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Clar comportament obsesiv-compulsiv indus de o dereglare psiho-comportamentala. Consulta macar un psihoaterapaeut care sa te ajute cum sa scapi aceste "ritualuri" inutile!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: