tulburare obsesiv compulsiva, tulburare anxioasa mixta
tratam. cu rivotril, zoloft, calmogen si rispen au dus la disparitia libidoului si implicit a orgasmului. Ce imi recomandati sa incerc?Stiu ca tratam antidepresiv este de lunga durata.
2 comentarii
Poate nu ar fi rau sa vb cu dr tau aspectele legate efectele secundare ale medicamentelor ce iti "umbresc" viata sexuala.
Un doctor bun ar trebui sa ia in vedere si acest aspect.
Numai bine!
Un doctor bun ar trebui sa ia in vedere si acest aspect.
Numai bine!
In functie de complianta la medicament, tratamentul antidepresiv nu este cu necesitate unul de durata lunga, ci variaza de la un individ la altul.
Odata ce ai depasit faza acuta de manifestare a simptomelor depresive, te poti orienta spre completarea tratamentului medicamentos cu cel psihoterapeutic si, functie de rezultate, doza de medicamente poate fi redusa treptat si inlocuita de psihoterapie. Discuta cu medicul tau si aceasta varianta. Cei mai multi psihiatrii recomanda ei insisi si consultarea unui psiholog sau a unui psihoterapeut.
Odata ce ai depasit faza acuta de manifestare a simptomelor depresive, te poti orienta spre completarea tratamentului medicamentos cu cel psihoterapeutic si, functie de rezultate, doza de medicamente poate fi redusa treptat si inlocuita de psihoterapie. Discuta cu medicul tau si aceasta varianta. Cei mai multi psihiatrii recomanda ei insisi si consultarea unui psiholog sau a unui psihoterapeut.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38De aproximativ 10 ani sufar de tulburari obsesiv-compulsive
- 93Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a II-a
- 8un pic de ajutor mi-ar fi de folos... intrebarea mea este legata de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 2Tratament tulburare anxioasa - adecvat sau nu?
- 41Tulburarea Obsesiv-Compulsiva - sfaturi
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 51Tulburare schizotipala - ce tratament sa fac?
- 3vindecare de TOC
- 13Simt ca nu mai pot..TOC
- 17asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 4tulburare obsesiv compulsiva
- 2Medicamente pentru gandurile eronate/parazite/false?Ajutor
- 3Este TOC sau altceva? Am nevoie de ajutor!
- 4Disperare - De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare
- 4Anxietate generalizata
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 0Toc
- 5Am nevoie de un sfat cred ca sufăr de depresie
- 8TOC Serlift
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: