tulburare obsesiv compulsiva, tulburare anxioasa mixta

tratam. cu rivotril, zoloft, calmogen si rispen au dus la disparitia libidoului si implicit a orgasmului. Ce imi recomandati sa incerc?Stiu ca tratam antidepresiv este de lunga durata.
2 comentarii

Poate nu ar fi rau sa vb cu dr tau aspectele legate efectele secundare ale medicamentelor ce iti "umbresc" viata sexuala.
Un doctor bun ar trebui sa ia in vedere si acest aspect.
Numai bine!
Un doctor bun ar trebui sa ia in vedere si acest aspect.
Numai bine!

In functie de complianta la medicament, tratamentul antidepresiv nu este cu necesitate unul de durata lunga, ci variaza de la un individ la altul.
Odata ce ai depasit faza acuta de manifestare a simptomelor depresive, te poti orienta spre completarea tratamentului medicamentos cu cel psihoterapeutic si, functie de rezultate, doza de medicamente poate fi redusa treptat si inlocuita de psihoterapie. Discuta cu medicul tau si aceasta varianta. Cei mai multi psihiatrii recomanda ei insisi si consultarea unui psiholog sau a unui psihoterapeut.
Odata ce ai depasit faza acuta de manifestare a simptomelor depresive, te poti orienta spre completarea tratamentului medicamentos cu cel psihoterapeutic si, functie de rezultate, doza de medicamente poate fi redusa treptat si inlocuita de psihoterapie. Discuta cu medicul tau si aceasta varianta. Cei mai multi psihiatrii recomanda ei insisi si consultarea unui psiholog sau a unui psihoterapeut.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 4Tulburarea obsesiv compulsiva si ticuri
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 8un pic de ajutor mi-ar fi de folos... intrebarea mea este legata de tulburarea obsesiv-compulsiva
- 15Depresie unipolară majoră. Tulburare obsesivo-compulsivă
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 22Anxietate, obsessie
- 5Tulburare anxioasa
- 21Recadere in tulburare obsesiv-compulsiva
- 1Tulburare Obsesiv Compulsiva
- 2TOC!Intrebari
- 7Tulburarea obsesiv-compulsivă
- 5Tulburarea obsesiv compulsiva se vindeca?Of.
- 59Toc - tulburare obsesiv compulsiva
- 0Toc
- 2TOC
- 14Toc anafranil
- 4Test genomind
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: