Tratament tbc în faza intensiva întrerupt de mai multe ori

Bună ziua
Am fost diagnosticata cu tbc în luna februarie. Toate analizele mele au ieșit negativ, nu am avut tbc activa, doar pe CT se vede puțin ca e afectat plămânul.
Sant sub tratament de tbc în faza intensiva, prima luna.
După începerea tratamentului, după 5 zile, am făcut o hepatita toxica urata, Tgo peste 1500, Tgp peste 2300, Ggt 100. A trebuit sa întrerup tratamentul pe o luna, pana au revenit valorile ficatului. Am mai intrerupt o zi și acum 5 zile, din cauza valorile ficatului. Pana acum am făcut în total 28 de zile de tratament. As dori sa știu cât la suta șansă am sa dezvolt tuberculoza rezistenta dacă sant nevoita sa tot întrerup tratamentul?
Am fost diagnosticata cu tbc în luna februarie. Toate analizele mele au ieșit negativ, nu am avut tbc activa, doar pe CT se vede puțin ca e afectat plămânul.
Sant sub tratament de tbc în faza intensiva, prima luna.
După începerea tratamentului, după 5 zile, am făcut o hepatita toxica urata, Tgo peste 1500, Tgp peste 2300, Ggt 100. A trebuit sa întrerup tratamentul pe o luna, pana au revenit valorile ficatului. Am mai intrerupt o zi și acum 5 zile, din cauza valorile ficatului. Pana acum am făcut în total 28 de zile de tratament. As dori sa știu cât la suta șansă am sa dezvolt tuberculoza rezistenta dacă sant nevoita sa tot întrerup tratamentul?
1 comentarii

Buna Claudia, ne spui cum ești? Te-ai vindecat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tuse convulsiva sau TBC?
- 6antibiotice tbc
- 4tbc rezistent la isoniazida si sinerdol
- 10TBC de la mama la copil
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 9otomastoidita stanga ce inseamna?
- 4TBC pulmonar
- 18sputa negativa
- 5intrebari despre TBC
- 5Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..
- 5TBC. Ce am voie sa mananc beau ?
- 4vreau sa scap de tuberculoza, va rog ajutati-ma!
- 2Interpretare analize
- 1sportiva de performanta si iau tratament pentru Tuberculoza
- 1exista bacteria tbc fara tuse?
- 1medicamente pentru tbc
- 4Test IDR
- 6Tbc-ul si complicatiile lui
- 9TBC si Cancer ?
- 0TBC - intoarcere la servici
Mai multe informații despre: TBC
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: