Tratament tbc în faza intensiva întrerupt de mai multe ori
Bună ziua
Am fost diagnosticata cu tbc în luna februarie. Toate analizele mele au ieșit negativ, nu am avut tbc activa, doar pe CT se vede puțin ca e afectat plămânul.
Sant sub tratament de tbc în faza intensiva, prima luna.
După începerea tratamentului, după 5 zile, am făcut o hepatita toxica urata, Tgo peste 1500, Tgp peste 2300, Ggt 100. A trebuit sa întrerup tratamentul pe o luna, pana au revenit valorile ficatului. Am mai intrerupt o zi și acum 5 zile, din cauza valorile ficatului. Pana acum am făcut în total 28 de zile de tratament. As dori sa știu cât la suta șansă am sa dezvolt tuberculoza rezistenta dacă sant nevoita sa tot întrerup tratamentul?
Am fost diagnosticata cu tbc în luna februarie. Toate analizele mele au ieșit negativ, nu am avut tbc activa, doar pe CT se vede puțin ca e afectat plămânul.
Sant sub tratament de tbc în faza intensiva, prima luna.
După începerea tratamentului, după 5 zile, am făcut o hepatita toxica urata, Tgo peste 1500, Tgp peste 2300, Ggt 100. A trebuit sa întrerup tratamentul pe o luna, pana au revenit valorile ficatului. Am mai intrerupt o zi și acum 5 zile, din cauza valorile ficatului. Pana acum am făcut în total 28 de zile de tratament. As dori sa știu cât la suta șansă am sa dezvolt tuberculoza rezistenta dacă sant nevoita sa tot întrerup tratamentul?
1 comentarii
Buna Claudia, ne spui cum ești? Te-ai vindecat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1TBC pulmonar
- 2TBC pulmonar
- 8contact cu TBC pulmonar
- 3tbc-ul in timpul sarcinii!
- 2tbc
- 3Are vreo legatura tratamentul tbc cu starea de disconfort din urechi?
- 10A avut cineva TBC caverne mari?
- 4tbc vechi de 1 an
- 5Tumoare la inima?
- 2hepatita b si tbc sarcina
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 3colegul de serviciu a fost diagnosticat cu TBC
- 5intrebari despre TBC
- 16Durerea mea de burta = TBC
- 3Tbc
- 1fumul de tigare tbc
- 2Bolnav de TBC si problema cu inima
- 3tbc si frontiera