tuse convulsiva sau TBC?
Buna ziua,
Dimineata m-am trezit cu o tuse usoara dar care pe parcursul zilei sa agravat, seara am facut febra 39, ziua urmatoare iar am tusit rau si iarasi am facut febra dar nu a mai fost asa de mare. De atunci nu am mai facut febra (au trecut 5 zile)dar tuse nu ma slabit aproape deloc cu toate ca am luat pastile de tuse.
Tusea este mai mult seaca, uneori mai sunt si ceva expectoratii dar putine, tot timpul parca am ceva in gat care i-mi da ma gadila si i-mi plovoaca tuse si parca ceva i-mi haraie pe gat. Sper ca din aceasta descriere sumara sa-mi puteti spune ce asi putea avea.
Dimineata m-am trezit cu o tuse usoara dar care pe parcursul zilei sa agravat, seara am facut febra 39, ziua urmatoare iar am tusit rau si iarasi am facut febra dar nu a mai fost asa de mare. De atunci nu am mai facut febra (au trecut 5 zile)dar tuse nu ma slabit aproape deloc cu toate ca am luat pastile de tuse.
Tusea este mai mult seaca, uneori mai sunt si ceva expectoratii dar putine, tot timpul parca am ceva in gat care i-mi da ma gadila si i-mi plovoaca tuse si parca ceva i-mi haraie pe gat. Sper ca din aceasta descriere sumara sa-mi puteti spune ce asi putea avea.
3 comentarii
Poate fi si o pneumonie atipica (eventual virala). Ideea este ca ai nevoie de un consult CLINIC prin care medicul constata niste semne obiective, pe langa simptomele pe care ni le-ai povestit tu; iar apoi iti va recomanda niste explorari paraclinice care vor ajuta la punerea diagnosticului. Deci nu ezita sa mergi la medic; pana la consultul si tratamentul virtual mai avem mult...
Stiu ca mai avem mult pana acolo, chiar manie am sa merg la medic. Va multumesc mult.
Hei...am aproape 16 ani si de ieri am inceput sa am o tuse ciudata...nu e chiar "plina" si nu cred ca e cu sange...tusesc cam mult si ma ingrijorez...poate fi vorba de o simpla raceala?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10TBC si fumatul
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 24am tbc?
- 3la gradinita este un copil cu TBC... cum ar trebui procedat?
- 3Urgent.nu stiu daca am TBC
- 3Este TBC?
- 4tratament toxic (TBC) si ficatul
- 5Tumoare la inima?
- 7tratament pentru gat
- 2hepatita b si tbc sarcina
- 7Are TBC
- 1Obosesc foarte repede
- 7a 6 luna de tratament tbc si am luat iar microbul. este posibil asa ceva?
- 5Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..
- 1pleurezie nelamurire tbc
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 2am riscul sa ma molipsesc de tbc?
- 1TBC pulmonar, lipsa sputa la control
- 1exista bacteria tbc fara tuse?
Mai multe informații despre: Tusea convulsiva TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: