Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..
Buna ziua.Am terminat luna aceasta tratamentul pt.tbc.M.am vindecat.In luna decembrie planuim sa avem un bebe.A mai fost cineva in situatia asta?bebele va fi sanatos?multumesc
5 comentarii
Si eu iau tratament pentru tuberculoza extrapulmonara de 7 luni si mai am 5 luni. Eu am intrebat mai multi medici infectionisti si ginecologi si au spus ca tbc se considera vindecat dupa 3 ani de la terminarea tratamentului. Ar trebui sa astepti macar un an, sa ai grija, sarcina slabeste imunitatea, cred ca nici nu se pune problema sa ramai gravida asa repede, exista riscul de recidiva care se trateaza mult mai greu
aha, tu ai tbc extrapulmonar...eu am avut tbc pulmonar.hmm, parerile sunt impartite...au fost cazuri cand a intervenit sarcina in timpul tratamentului, si s-au oprit medicamentele...dupa care au continuat sa se trataze de tbc.parerile sunt impartite dupa cum spuneam.
Da, parerile sunt impartite, stiu ca au fost cazuri de sarcina dupa citostatice si copii au fost bine dar nu stiu cine isi asuma acest risc.Medicamentele sunt extrem de toxice pentru organism si trebuie o cura de detoxifiere, o cura pentru intarirea organismului.(antibioticele scad imunitatea, sarcina scade imunitatea).Pana la urma se intampla cum vrea Dumnezeu, cred ca nici doctorii nu stiu prea multe in cazurile astea. Sanatate si sper ca Dumnezeu sa-ti indrplineasca dorinta.
Asa este, tot ce ni se intampla vine de undeva de Sus..si boala si...bucuria..acum, nu stiu ce sa zic..eu ma simt super bine, urmez un tratament natural pt.intarirea imunitatii, intr un cuvant imi pregatesc si ajut organismul pt.viitoarea sarcina.Sper sa ma ajute D.zeu pt.ca am suferit mult.Iti doresc multa, , multa, multa sanatate.Eu sunt optimista si gandesc numai pozitiv, si asta m.a ajutat mult.
Sigur Dumnezeu o sa-ti aduca bucuria asta, dupa ploaie rasare si soarele. Te rog sa-mi scri pe privat ce tratament naturist iei sau cine ti l-a recomandat.Eu mai am 5 luni de tratament si apoi o operatie, dupa aia imi fac alte planuri. Sanatate multa si sa aud ca ai burtica in curand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152sarcina+ purtator hepatita B
- 6antibiotice tbc
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 191Dozarea TORCH
- 3sarcina si psoriazis
- 3tbc si vacanta la mare
- 5HTA in sarcina
- 13TBC? Sarcoidoza? sau Micoza?
- 3sarcina la 34 ani?
- 5traducere diagnostic: TBC pulmonar infiltrativ nodular apicala dr, si apicala stg
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 5intrebari despre TBC
- 21tulburare bipolara si sarcina
- 1pleurezie nelamurire tbc
- 0Sarcina si herpes bucal - va rog un raspuns
- 0Sarcina
- 1TBC
- 1Tbc la copil 11 luni?
- 2Tbc
- 0Tratament de TBC: e nevoie sa se mai faca CT-uri sau bronhoscopii la 2 luni de tratament?
Mai multe informații despre: Tuberculoza sarcina TBC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Tuberculoza pulmonara - TBC
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică