Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..

04-10-2012
maryana_popa12
Nu este medic/terapeut
maryana_popa12
Buna ziua.Am terminat luna aceasta tratamentul pt.tbc.M.am vindecat.In luna decembrie planuim sa avem un bebe.A mai fost cineva in situatia asta?bebele va fi sanatos?multumesc
5 comentarii
0
04-10-2012, ora 22:49
Claudia123456
Nu este medic/terapeut
Claudia123456
Si eu iau tratament pentru tuberculoza extrapulmonara de 7 luni si mai am 5 luni. Eu am intrebat mai multi medici infectionisti si ginecologi si au spus ca tbc se considera vindecat dupa 3 ani de la terminarea tratamentului. Ar trebui sa astepti macar un an, sa ai grija, sarcina slabeste imunitatea, cred ca nici nu se pune problema sa ramai gravida asa repede, exista riscul de recidiva care se trateaza mult mai greu
0
04-10-2012, ora 23:15
maryana_popa12
Nu este medic/terapeut
maryana_popa12
aha, tu ai tbc extrapulmonar...eu am avut tbc pulmonar.hmm, parerile sunt impartite...au fost cazuri cand a intervenit sarcina in timpul tratamentului, si s-au oprit medicamentele...dupa care au continuat sa se trataze de tbc.parerile sunt impartite dupa cum spuneam.
0
05-10-2012, ora 09:18
Claudia123456
Nu este medic/terapeut
Claudia123456
Da, parerile sunt impartite, stiu ca au fost cazuri de sarcina dupa citostatice si copii au fost bine dar nu stiu cine isi asuma acest risc.Medicamentele sunt extrem de toxice pentru organism si trebuie o cura de detoxifiere, o cura pentru intarirea organismului.(antibioticele scad imunitatea, sarcina scade imunitatea).Pana la urma se intampla cum vrea Dumnezeu, cred ca nici doctorii nu stiu prea multe in cazurile astea. Sanatate si sper ca Dumnezeu sa-ti indrplineasca dorinta.
0
05-10-2012, ora 12:36
maryana_popa12
Nu este medic/terapeut
maryana_popa12
Asa este, tot ce ni se intampla vine de undeva de Sus..si boala si...bucuria..acum, nu stiu ce sa zic..eu ma simt super bine, urmez un tratament natural pt.intarirea imunitatii, intr un cuvant imi pregatesc si ajut organismul pt.viitoarea sarcina.Sper sa ma ajute D.zeu pt.ca am suferit mult.Iti doresc multa, , multa, multa sanatate.Eu sunt optimista si gandesc numai pozitiv, si asta m.a ajutat mult.
0
13-10-2012, ora 19:27
Claudia123456
Nu este medic/terapeut
Claudia123456
Sigur Dumnezeu o sa-ti aduca bucuria asta, dupa ploaie rasare si soarele. Te rog sa-mi scri pe privat ce tratament naturist iei sau cine ti l-a recomandat.Eu mai am 5 luni de tratament si apoi o operatie, dupa aia imi fac alte planuri. Sanatate multa si sa aud ca ai burtica in curand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul BCG
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Tuberculoza - o boală autoimună? (meta-analiză)
  •