exista bacteria tbc fara tuse?

bacteria tbc sunt panicat de un an de zile ca am infestat toata familia cu virusul asta, nu am tusit niciodata si nu am fost racit sau altceva doar faptul ca la un mom dat nu mai aveam chef de viata eram f plictisit si spuneam ca nu mai am chef deloc de nimic si faptul ce ma ingrijoreaza este ca maicamea in fiecare dimineata tuseste adanc, acum o saptamana si ceva pe -8 grade am fortato cum fac deobicei si am dat numai pe gura aerul nu am folosit deloc nasul cand am flegmat jos din gat a iesit SANGE si nu stiu ce sa mai spun am nevoie de ajutor cine este interesat sa ma ajute vreau sa ofer mai multe inf specifice...
1 comentarii

Exista mai multe afectiuni care pot da tuse cu sange.
Adresati-va medicului de familie care va face examenul clinic si daca el considera ca e necesar va va trimite sa faceti analizele pt turberculoza sau pt altceva.
Aceasta boala este tratabila la ora actuala. Tratamentul este gratuit si cazurile tratate corect sunt considerate vindecate.
Dar pina nu va faceti testele pentru TBC, nu aveti de unde sa stiti ca aveti asa ceva.
Daca mama tuseste si dumneaei de mai mult timp, sa mearga pentru consult la medicul de familie.
Adresati-va medicului de familie care va face examenul clinic si daca el considera ca e necesar va va trimite sa faceti analizele pt turberculoza sau pt altceva.
Aceasta boala este tratabila la ora actuala. Tratamentul este gratuit si cazurile tratate corect sunt considerate vindecate.
Dar pina nu va faceti testele pentru TBC, nu aveti de unde sa stiti ca aveti asa ceva.
Daca mama tuseste si dumneaei de mai mult timp, sa mearga pentru consult la medicul de familie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2TBC pulmonar
- 2tbc... pot imbolnavi pe cineva prin sarut?
- 6antibiotice tbc
- 29TBC la plamanul stang
- 4am fost diagnosticata acum 2 saptamini cu tbc nodulara (nodului limfatic)
- 3se poate reactiva tbc daca sunt in timpul tratamentului?
- 3miscare si dieta... Este indicata o cura de slabire dupa TBC?
- 10cai de transmitere HIV
- 6Intr-o seara am ridicat ceva mai greu la 8-9 kg si am simtit ceva in plamani
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 7a 6 luna de tratament tbc si am luat iar microbul. este posibil asa ceva?
- 8TBC, cultura sputa...
- 5TBC. Ce am voie sa mananc beau ?
- 4vreau sa scap de tuberculoza, va rog ajutati-ma!
- 2Bolnav de TBC si problema cu inima
- 2Interpretare analize
- 1tratament tbc... plimbari pe faleza, sport?
- 1TBC
- 0TBC - intoarcere la servici
- 2Tbc
Mai multe informații despre: TBC