Tratament cipralex
Buna seara. Am urmat tratament un an de zile cu Ciptralex, pt tulburare de personalitate de tip mixt, atacuri de panica si alcoolism, pana acum o sapt si jumatate, cand l-am intrerupt brusc ca sa beau. Am baut 7 zile si 5 nopti dupa care m am oprit pt ca imi era f rau. Am stat 2 zile ca sa iasa alcoolul si mi am inceput tratamentul din nou! Mentionez ca iau doar o pastila pe zi in conditiile in care am 120 de kg. Intrebarea mea este de ce ma simt foarteee ametit, foarte aerian, deja am 5 zile de stat in pat. Nu ma pot concentra, sunt varza. Are ceva faptul ca am intrerupt brusc tratamentul si l am reluat la fel de brusc! Am 30 de ani si de 10 ani am probleme cu atacuriile de panica. Am crezut 5 ani la rand ca le pot trata cu alcool, pana ajunsesem dependent, iar de aproximativ 3 ani iau tot felul de medicamente. Inital am inceput cu diazepam si prozac, am renuntat si am luat diazepam si xanax, dupa diazepam si cipralex, acum de 5 luni iau doar cipralex ul. As dorii sa pot gasii un psihiatru bun, care nu ma percepe doar ca pe o bacnota, cu toata ca si noi bolnavii stim ca nimic nu este pe degeaba...deci...! :)
3 comentarii
Schimbati psihiatrul. Tratamentul e insuficient pentru ce aveti dv. Si desigur ca trebuie renuntat complet la alcool. Nu se mixeaza cu medicatia psihiatrica.
Asta si vreau sa fac! Dar daca mai schimbi doctorii automat schimb si medicamentatia cred eu si nu inteleg, chiar asa pt tulburari si atacuri de panica chiar trebuie sa traiesc toata viata cu medicamente, sa fim seriosi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
- 6imi este teama de efectele adverse ale antidepresivelor.. sa nu mai pot munci, sa fiu leguma
- 3xeroxat de 11ani
- 5să intreb altfel, ia cineva Cymbalta?
- 3depresie, anxietate
- 1Cipralex
- 13Tratament naturist pentru depresie
- 8Care este cel mai bun antidepresiv?
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 4Sertraline / Pareri
- 10Fara antidepresiv :(
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 4AD si Anxietatea.
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 5Nervi la stomac
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 5In cat timp ies antidepresivele din corp?
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: