Nervozitate din cauza antidepresivelor
Salut, ma confrunt cu o dilema, antidepresivele au rolul de a schimba comportamentul sau lucreaza la starea spirituala? Intrebarea pare c am banala, dar am formatat o in conditiile in care iau tratament 3 de luni si nu vad nici o schimbare, ba din contra, parca mi a eutanasiat si gramul ala de entunziasm cel m ai aveam, sunt complet alt om, in sensul rau al cuvantului, pshiatrul nu raspunde la telefon, acum sunt in strainatate si nu stiu ce sa fac sa imi revin macar putin, tin sa mentionez ca dozele sunt mici, o pastila de cipralex dimineata si o treime de trittico seara, ma poate ajuta cineva cu un raspuns, multumesc din suflet!
5 comentarii
Salutari, daca dupa 3 luni vezi ca nu te simti mai bine, ar fi cazul sa mergi la un alt psihiatru si sa vezi cum poti sa scapi de ele. De obicei dureaza cam o luna sa simti benefiicile la tratamentul cu AD. Dar daca nu-si fac efectul n-are rost sa tragi aiurea mata de coada.
@ Cosmin003
Dozele sunt normale, nu sunt mici. Vorbiti cu un psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu ati observat imbunatatiri. Nu stati asa.
Dozele sunt normale, nu sunt mici. Vorbiti cu un psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu ati observat imbunatatiri. Nu stati asa.
Nu e normal ca după 3 luni să nu simțiți schimbare. Trebuie schimbată schema de tratament. Dacă psihiatrul nu vă răspunde, căutați un alt psihiatru cu care să puteți comunica. Comunicarea dintre medic și pacient e foarte importantă, pentru că e nevoie să-i comunici medicului orice reacție dată de tratament.
Antidepresivele nu au rolul de a schimba comportamentele ci doar de a imbunati dispozitia….pentru a putea incerca sa schimbi comportamentele si perceptiile ce nu-ti sunt de folos Cosmin. De aceea e important ca in paralel cu antidepresivele prescrise sa urmezi si sesiuni de psihoterapie care sa te sprijine sa schimbi ceva in felul in care percepi situatia ta.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Buna ziua. Este foarte important ca pe lângă medicație, sa faceți și psihoterapie, cea cognitiv comportamentala de preferat. Se pot face si online! Multa sanatate!
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 60intrebare pt. dr. psihiatrii: tratament de intretinere pentru depresie?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 3Prozac
- 3Solian + anxietate
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 0efecte adverse la medicamente
- 7sufar de anxietate
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 2Remotiv si efectele adverse
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 4Antidepresive
- 9Un antidepresiv bun stie cineva?
- 3Constipație anafranil
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: