Nervozitate din cauza antidepresivelor
![Cosmin032](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut, ma confrunt cu o dilema, antidepresivele au rolul de a schimba comportamentul sau lucreaza la starea spirituala? Intrebarea pare c am banala, dar am formatat o in conditiile in care iau tratament 3 de luni si nu vad nici o schimbare, ba din contra, parca mi a eutanasiat si gramul ala de entunziasm cel m ai aveam, sunt complet alt om, in sensul rau al cuvantului, pshiatrul nu raspunde la telefon, acum sunt in strainatate si nu stiu ce sa fac sa imi revin macar putin, tin sa mentionez ca dozele sunt mici, o pastila de cipralex dimineata si o treime de trittico seara, ma poate ajuta cineva cu un raspuns, multumesc din suflet!
5 comentarii
![gladys](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salutari, daca dupa 3 luni vezi ca nu te simti mai bine, ar fi cazul sa mergi la un alt psihiatru si sa vezi cum poti sa scapi de ele. De obicei dureaza cam o luna sa simti benefiicile la tratamentul cu AD. Dar daca nu-si fac efectul n-are rost sa tragi aiurea mata de coada.
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@ Cosmin003
Dozele sunt normale, nu sunt mici. Vorbiti cu un psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu ati observat imbunatatiri. Nu stati asa.
Dozele sunt normale, nu sunt mici. Vorbiti cu un psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu ati observat imbunatatiri. Nu stati asa.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu e normal ca după 3 luni să nu simțiți schimbare. Trebuie schimbată schema de tratament. Dacă psihiatrul nu vă răspunde, căutați un alt psihiatru cu care să puteți comunica. Comunicarea dintre medic și pacient e foarte importantă, pentru că e nevoie să-i comunici medicului orice reacție dată de tratament.
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Antidepresivele nu au rolul de a schimba comportamentele ci doar de a imbunati dispozitia….pentru a putea incerca sa schimbi comportamentele si perceptiile ce nu-ti sunt de folos Cosmin. De aceea e important ca in paralel cu antidepresivele prescrise sa urmezi si sesiuni de psihoterapie care sa te sprijine sa schimbi ceva in felul in care percepi situatia ta.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
![Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban](/arata_img.php?img=cont_221024.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Este foarte important ca pe lângă medicație, sa faceți și psihoterapie, cea cognitiv comportamentala de preferat. Se pot face si online! Multa sanatate!
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 3Xanaxul si reactiile lui adverse
- 22Valdoxan-urgenta!
- 7Depresie, anxietate
- 3am inceput anafranil si ma simt rau
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 1Renuntarea la Asentra
- 9Depresie
- 4Prozacul
- 0Ejaculare precoce - antipsihotice antidepresive
- 10Anxietate generalizată
- 3Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
- 1Depresie-viza medicala
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 2In cat timp isi face efectul anafranil?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: