Tratament cu Rispolept Consta
Fac tratament cu rispolept consta injectie de 50mg, prozac si deparkine. As dori sa stiu daca din aceasta cauza nu mi-a mai venit ciclul de trei luni, adiaca daca rispolept produce aceste dereglari hormonale!
Va multumesc!
PS Acest tratament duce si la scaderea libidoului?
Va multumesc!
PS Acest tratament duce si la scaderea libidoului?
6 comentarii
Eu stiu ca neurolapticele fac sa intarzie sau sa lipseasca ciclul, dar nu definitiv. Cred ca afecteaza si libidoul.
Daca pui in balanta insa beneficiile tratamentului si aceste mici neajunsuri, eu zic ca merita sacrificiul.
Tratamentul ajuta, stiu din proprrrie experienta, chiar daca ti se pare la inceput ca ar intarzia efectele lui.
Daca pui in balanta insa beneficiile tratamentului si aceste mici neajunsuri, eu zic ca merita sacrificiul.
Tratamentul ajuta, stiu din proprrrie experienta, chiar daca ti se pare la inceput ca ar intarzia efectele lui.
Am o sora care din pacate este bolnava si a urmat tratament cu rispolept. Efectele secundare au fost grave, pe langa amenoree rispoleptul i-a produs secretie lactata desi nu a avut nici o sarcina, indicele de prolactinemie a fost atat de crescut incat in municipiul nostru medicul endocrinolog ne-a spus ca ar avea o tumora!!!!. Bineinteles ca am fost cu ea la Institutul Parhon- Bucuresti, unde i s-au refacut analizele iar medicul ne-a recomandat sa intrerupem de urgenta medicatia cu rispolept. Acest fapt nu a fost insa pe placul medicului psihiatru care nega ca ar fi putut provoca asa ceva. Dupa intreruperea tratamentului cu rispolept au disparut complet acele efecte nedorite.Acum a aparut un medicament foarte bun "serokel" dar care nu are asemenea efecte secundare. Discutati cu medicul dvs.
multumesc pentru raspuns si eu am aceleasi simptome, ma bucur ca mi le-ai confirmat, la inceput n-am stiut ca sunt efectele secundare si am alergat si eu direct la endocrinolog. Acum m-am convins, am si vorbit cu medicul dar de abia in septembrie imi schimba medicamentul, pana atunci trebuie sa mai suport consecintele.
Oricum e bine cand iti sunt confirmate anumite simptome.
Oricum e bine cand iti sunt confirmate anumite simptome.
Si eu am efecte secundare f. grave de la Rispolept. As dori sa-mi spuneti la ce medic ati fost pt. shimbarea tratamentului.
Buna ziua
Fac tratament cu rispolept injectii 50 mg oadata la 2 saptamini.Am tulburare afectiva bipolara.Pe linga acesta mai iau depakine si un antidepresiv elicea(escitalopram).Fac tratamentul cu rispolept de 6 luni si dupa 3 luni de tratament am facut o depresie puternica in urma careia doctorul psihiatru mi-a prescris antidepresivul.Cu el ma simt ceva mai bine.
Vreau sa intreb daca cineva care face rispolept injectii se simte ca un om normal.Sau daca cineva care ia antipsihotice si nu intra in depresie.
Fac tratament cu rispolept injectii 50 mg oadata la 2 saptamini.Am tulburare afectiva bipolara.Pe linga acesta mai iau depakine si un antidepresiv elicea(escitalopram).Fac tratamentul cu rispolept de 6 luni si dupa 3 luni de tratament am facut o depresie puternica in urma careia doctorul psihiatru mi-a prescris antidepresivul.Cu el ma simt ceva mai bine.
Vreau sa intreb daca cineva care face rispolept injectii se simte ca un om normal.Sau daca cineva care ia antipsihotice si nu intra in depresie.
@ mihaiarh
Fiecare persoana are propriul organism si reactioneaza in mod diferit la pastile. Perfect nu te simti si nu o sa te simti niciodata daca ai capatat boala, cu sau fara Rispolept Consta. Invatam pe zi ce trece sa ne adaptam la ceea ce ne ofera prezentul.
De obicei antipsihoticele dau depresie.
Trebuie gasita doza minima cu care nu virezi dar nici nu intri in depresie.
Fiecare persoana are propriul organism si reactioneaza in mod diferit la pastile. Perfect nu te simti si nu o sa te simti niciodata daca ai capatat boala, cu sau fara Rispolept Consta. Invatam pe zi ce trece sa ne adaptam la ceea ce ne ofera prezentul.
De obicei antipsihoticele dau depresie.
Trebuie gasita doza minima cu care nu virezi dar nici nu intri in depresie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 35sunt o fire nefericita!
- 3cat timp trebuie sa iau xanax ca sa nu imi dea dependenta?
- 8depresia
- 1dereglare hormonala
- 3efecte negative rispolept consta
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Brahicardie?
- 3organismul respinge antidepresivele
- 4Prozacul
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 2Tratament Mirzaten
- 0Insomnie antidepresiv
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
- 3În depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele dereglarea hormonala libidoul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: