pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
buna ziua! sunt foarte stresata decand mi'am inceput viata sexuala:( am intretinut relatiii sexuale de 2 ori pana acum si iau de 5 luni antidepresive:arketis si cipralex cate 1 pe zi. Prietenul meu nu a ejacuat in mine..asa zice.. A trecut 1 zi decand s'a produs actul sexual. Dupa cat timp pot sa raman insarcinata?Cand trebuie sa imi fac un test de sarcina?Exista posibilitatea sa nu raman insarcinata?Exista vreo pastita pe care sa o iau acum, pentrru a preveni sarcina? va rog frumos sa imi raspundeti..:((
2 comentarii
avand in vedere ca iei antidepresive, nu anticonceptionale si nu te protejezi, poti ramane oricand insarcinata.Pana in 72 de ore de la contactul sexual, poti lua Postinor, dar aceasta pilula contraceptiva(pilula de a doua zi) trebuie folosita doar in cazuri exceptionale, nu ca anticonceptional la fiecare act sexual neprotejat.mergi de urgenta la un ginecolog pentru a ti se recomanda un mijloc de contraceptie(pt problema actuala, dar si pt protectie ulterioara) sau foloseste prezervativul de acum inainte!Prezervativul te protejeaza atat de sarcina, cat si de boli!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 130TONOTIL-N
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 0posibila sarcina
- 3oare sunt insarcinata?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 0Risc de sarcina?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 1Sunt însărcinată???
- 0Sunt gravidă?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 0Menstruație neregulata
- 11Dacă beau antidepresive pot să uit ceva?
Mai multe informații despre: Antidepresivele sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: