Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
![Emimaaa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii
![Psiholog Chițimuș Cristina](/arata_img.php?img=cont_210190.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 11voi scapa vreodata de atacurile de panica?
- 113despre depakine - informatii
- 7efecte post tratament cu cipralex, in sarcina
- 7nu am contact cu realitatea
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 3antidepresive
- 145thp versus sunatoare pentru tratare depresie
- 3depresie, anxietate
- 1Cipralex
- 2Antidepresive care cresc dopamina
- 1Insomnie de la antidepresiv? dorm maxim 2 ore pe noapte
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 2Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
- 11Dacă beau antidepresive pot să uit ceva?
- 3În depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: