Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii
Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 13As vrea si eu un sfat...
- 7efecte post tratament cu cipralex, in sarcina
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 5cipralex si kilograme in plus
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 1Cipralex
- 8Care este cel mai bun antidepresiv?
- 4Sertraline / Pareri
- 2Antidepresivele dau energie?
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 2Reacții adverse la medicament tele antidepresive.
- 4Despre paroxetin
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 3Efecte secundare fevarin TOC
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
- 10Antidepresive toc insomnii !
- 8Antidepresive pentru schizofrenie
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: