Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau
Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii
Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3medicamente antidepresive-primele efecte pozitive
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 4benessere 5ht
- 22Valdoxan-urgenta!
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 7totul se datoreaza bolii in sine sau au efect secundar si pastilele?
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 5Cum diminuam efectul prea puternic al antidepresivelor?
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 4De ce ma lasa toate antidepresivele fara sentimente
- 5Nervozitate din cauza antidepresivelor
- 2Cipralex și alcool
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 0Schema de tratament anafranil
- 1Administrare elontril
- 1Administrare elontril
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: