Am uitat sa iau antidepresivul si imi e foarte rau

Am uitat azi dimineata sa mi iau antidepresivul si imi e foarte rau.. ma doare tare capul.. Si nu am cum sa ajung sa mi iau pastila ca sunt la o distanță... ce e de facut in cazul acesta ?
3 comentarii

Buna ziua,
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.
Depinde ce antidepresiv luati. Sunt antidepresive in cazul carora daca ati uitat sa luati o doza, nu este indicat sa mai luati doza uitata, ci luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Mai sunt antidepresive in cazul carora puteti lua doza uitata atunci cand va dati seama ca nu ati luat-o. In acest caz, puteti merge la cea mai apropiata farmacie pentru a lua medicamentul. In niciun caz, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Citiți prospectul antidepresivului pe care îl luati si consultați-va cu doctorul psihiatru.

@Chitimusi Cristina eu am înțeles că nu a luat tableta x și nu are de unele sa o procure!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 6cipralex - informatii
- 18Stimuloton vreau sa stiu daca a mai folosit cineva!!
- 95-HTP (5-hidroxitriptofan), un antidepresiv natural foarte bun
- 7Depresie si medicamentele care mi-au fost prescrise de catre medic.
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 3am inceput anafranil si ma simt rau
- 2Antidepresive
- 1coaxil si prozac
- 0Efecte antidepresive
- 12Tratament antidepresiv
- 4Lipsa apetit sexual, tratament cu antidepresive
- 2Tratament Mirzaten
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
- 10Antidepresive pentru schizofrenie
- 0Administrare elontril