Tratament Cipralex

03-09-2022
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
A mai urmat cineva tratament cu Cipralex? Poate sa imi împărtășească cineva experiența daca a urmat tratament, cum s-a simțit?
Eu urmez de aproape 6 luni, m-am simtit bine o perioadă dar in prezent am o stare depresivă in timpul zilei cu toate ca iau doza maxima de 20 mg pe zi. Menționez ca mai iau si 1/2 olanzapina de 5 mg seara. De cand au reînceput stările depresive mai iau si Anxiar 1 mg pe zi, si am observat ca imi mai atenuează stările depresive. La medic mi-am făcut programare de abia luna viitoare, deoarece nu mai sunt locuri libere.
6 comentarii
1
03-09-2022, ora 18:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna!
Rugati medicul sa va creasca sau sa va schimbe antidepresivul daca acesta nu mai functioneaza.
1
03-09-2022, ora 20:23
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Doza pe care o iau este maximă, de 20 mg pe zi. Deci soluția ar fi alt antidepresiv, desi ar fi ca si cum as lua-o de la zero.
1
04-09-2022, ora 15:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cam asa ceva. Cipralexul merge mai mult pe anxietate, atacuri de panica. Depinde pentru ce il luati dv. Daca diagnosticul e depresie, as schimba cu Venlafaxina, Sertralina sau alt ad centrat mai bine pe depresie.
1
04-09-2022, ora 21:24
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Am si depresie si anxietate. Amandoua sunt prezente. E ciudat că nu mai este eficient dupa asa puțin timp, si chiar a functionat bine o perioada, ma simteam foarte bine. Si starile depresive, anxioase le am dimineata si pe parcursul zilei, seara imi dispar, ma simt normal fara sa fac nimic special. Mi s-a recomandat sa iau si suplimente de magneziu, vitamina D.
1
05-09-2022, ora 00:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cand luati Cipralexul?
1
05-09-2022, ora 09:51
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Dimineața un comprimat si la prânz al doilea comprimat. Acum medicul mi-a zis sa iau toata doza de 20 mg dimineața, sa vedem cum ma simt. Dimineața cam de la ora 6 nu prea mai pot dormi si ma ia o stare de anxietate, de aceea nu mai pot dormi. Înainte nu era asa, puteam dormi foarte bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rezistența la antidepresive ar putea avea legătură cu metabolismul
  • Un pas important în combaterea efectelor negative ale tratamentului antidepresiv
  • Antidepresivele pot slăbi rezistența oaselor prin încetinirea regenerării lor
  • Este permis alcoolul dacă iau antidepresive?
  • Cum acționează antidepresivele?
  • Antidepresivele pot fi luate în sarcină?
  • Antidepresivele sunt compatibile cu alăptarea?
  •