Tratament Cipralex

A mai urmat cineva tratament cu Cipralex? Poate sa imi împărtășească cineva experiența daca a urmat tratament, cum s-a simțit?
Eu urmez de aproape 6 luni, m-am simtit bine o perioadă dar in prezent am o stare depresivă in timpul zilei cu toate ca iau doza maxima de 20 mg pe zi. Menționez ca mai iau si 1/2 olanzapina de 5 mg seara. De cand au reînceput stările depresive mai iau si Anxiar 1 mg pe zi, si am observat ca imi mai atenuează stările depresive. La medic mi-am făcut programare de abia luna viitoare, deoarece nu mai sunt locuri libere.
Eu urmez de aproape 6 luni, m-am simtit bine o perioadă dar in prezent am o stare depresivă in timpul zilei cu toate ca iau doza maxima de 20 mg pe zi. Menționez ca mai iau si 1/2 olanzapina de 5 mg seara. De cand au reînceput stările depresive mai iau si Anxiar 1 mg pe zi, si am observat ca imi mai atenuează stările depresive. La medic mi-am făcut programare de abia luna viitoare, deoarece nu mai sunt locuri libere.
6 comentarii

Buna!
Rugati medicul sa va creasca sau sa va schimbe antidepresivul daca acesta nu mai functioneaza.
Rugati medicul sa va creasca sau sa va schimbe antidepresivul daca acesta nu mai functioneaza.

Doza pe care o iau este maximă, de 20 mg pe zi. Deci soluția ar fi alt antidepresiv, desi ar fi ca si cum as lua-o de la zero.

Cam asa ceva. Cipralexul merge mai mult pe anxietate, atacuri de panica. Depinde pentru ce il luati dv. Daca diagnosticul e depresie, as schimba cu Venlafaxina, Sertralina sau alt ad centrat mai bine pe depresie.

Am si depresie si anxietate. Amandoua sunt prezente. E ciudat că nu mai este eficient dupa asa puțin timp, si chiar a functionat bine o perioada, ma simteam foarte bine. Si starile depresive, anxioase le am dimineata si pe parcursul zilei, seara imi dispar, ma simt normal fara sa fac nimic special. Mi s-a recomandat sa iau si suplimente de magneziu, vitamina D.

Dimineața un comprimat si la prânz al doilea comprimat. Acum medicul mi-a zis sa iau toata doza de 20 mg dimineața, sa vedem cum ma simt. Dimineața cam de la ora 6 nu prea mai pot dormi si ma ia o stare de anxietate, de aceea nu mai pot dormi. Înainte nu era asa, puteam dormi foarte bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tratament Zeldox
- 113despre depakine - informatii
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 10Dextrometorfan si neuroleptice
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 58Depresie - un tratament ok?
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 145thp versus sunatoare pentru tratare depresie
- 3organismul respinge antidepresivele
- 57Brintelix/Trintelix
- 2Ciprealex reluare tratament.
- 5Anxietate
- 0Antidepresive. oare scapam vrodata de tratamente.?imi doresc sa fac un bebe in viitor
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 3Antidepresiv Serodeps
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 3În depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: