efecte negative rispolept consta
Eu am facut tratament cu acesta o perioada de peste un an cat si alte cunosiinte de fac sau au facut tratament cu acest medicament sunt cateva efecte adverse pe care doresc sa le exemplific mai jos:
Pentru femei:
-menstruatie intarziata sau lipsa ei deloc
-cresterea sanilor cat si lactatie
Pentru barbati:
-scadere libidou
-luare in greutate
Comune:
-durere moderata spre medie in timpul injectarii
-oboseala si somn in ziua in care se face
Am mai auzit si de alte efcte advers dar acestea le stu p proprie piele sau de la cunostiinte.
Daca totusi considerati ca efectele negative sunt minore in comparatie cu cele pozitive sau lipsesc la dvs atunci va pot da cateva sfaturi din proprie experienta.
Este de preferat sa fie facuta in muschiul gluteal decat cel deltoid fiind durere mai putina, deasemenea trebuie sa tineti minte in ce buca respectiv brat a fost facuta stang sau drept pentru ca data urmatoare sa spuneti ca sa se faca in celalalt, de asemenea (desi pare erotic va asigur ca nu e vorba de asa ceva ) daca alergeti sa o faceti in muschi gluteal rugati pe cea care vi-o face sa va dea o palma mai intai pe acea zona face ca intepatura sa fie mai slab simtita.
Daca aveti alte comentarii si evetual sugestii fata de cele ce le-am evidentiat eu va rog sa le scrieti ca asa vor stii si altii niste sfaturi posibil pretioase pentru ei/ele.
Pentru femei:
-menstruatie intarziata sau lipsa ei deloc
-cresterea sanilor cat si lactatie
Pentru barbati:
-scadere libidou
-luare in greutate
Comune:
-durere moderata spre medie in timpul injectarii
-oboseala si somn in ziua in care se face
Am mai auzit si de alte efcte advers dar acestea le stu p proprie piele sau de la cunostiinte.
Daca totusi considerati ca efectele negative sunt minore in comparatie cu cele pozitive sau lipsesc la dvs atunci va pot da cateva sfaturi din proprie experienta.
Este de preferat sa fie facuta in muschiul gluteal decat cel deltoid fiind durere mai putina, deasemenea trebuie sa tineti minte in ce buca respectiv brat a fost facuta stang sau drept pentru ca data urmatoare sa spuneti ca sa se faca in celalalt, de asemenea (desi pare erotic va asigur ca nu e vorba de asa ceva ) daca alergeti sa o faceti in muschi gluteal rugati pe cea care vi-o face sa va dea o palma mai intai pe acea zona face ca intepatura sa fie mai slab simtita.
Daca aveti alte comentarii si evetual sugestii fata de cele ce le-am evidentiat eu va rog sa le scrieti ca asa vor stii si altii niste sfaturi posibil pretioase pentru ei/ele.
3 comentarii
In momentul in care menstruatia nu mai vine deloc, Rispoleptul trebuie schimbat cu alt antipsihotic, pentru ca este pericol mare sa apara bolile legate de menopauza.
Cresterea sanilor e un lucru bun, din punctul meu de vedere.
Pentru privitori da pentru cele ai caror sunt nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Xanax si Paluzetil
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 5cipralex si kilograme in plus
- 8depresia
- 15depresie - sa iau sau nu medicamente?
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 0Amitriptilina -cat de eficienta este in tratarea depresiei?
- 86 ani de risperidona, cum sa incep scaderea dozelor 2mg x 2.Multumesc
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 12Tratament antidepresiv
- 1Depresie-viza medicala
- 4Fobia socială tratată cu escitalopram!
- 2Cipralex și alcool
- 10Paroxetina (Paxetin, Seroxat, Arketis)
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 2Recuperare cognitiva
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: