Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
Buna seara, in urma diagnosticului de depresie si stari anxioase, mi s-a prescris acest medicament Xanax, in doza de 0, 25 mg seara la culcare.Problema e ca acum, dupa o luna de la inceperea tratamentului, nu ma simt deloc mai bine, am stari de depresie mai accentuate, ameteli si stari de panica. Asa ca am hotarat sa-l intrerup insa am citit ca nu e voie sa-l intrerup brusc. Va rog sa-mi spuneti cum sa dozez pastila asa incat sa nu am reactii neasteptate, ca sa o pot elimina din tratament. Multumesc si multa sanatate !
4 comentarii
Doza luata este mica. luati 2-3 zile cate 1/2 pastila si apoi renuntati.Daca doza era mai amre se putea lua prin inlocuire cu Spitomin dar aici nu este cazul
Va multumesc si va doresc multa sanatate !
buna ziua,
tatal meu ia 6 xanax pe zi si i se administreaza acest medicament de cateva luni (tocmai i s-a marit doza de la 4 la 6 pe zi), stiind ca are efecte secundare ingrozitoare (de asemeni am citit -pe internet e adevarat- ca nu se recomanda luarea lui pe termen lung, mai exact pt mai mult de 3 luni-) am cautat alternative ale acestui medicament si am gasit ca s-a descoperit ca vitamina B3, mai exact niacinamida (non-flush), ar avea efecte anti-anxietate similare (sau chiar mai bune) decat xanax (benzodiazepine). are cineva informatii cu privire la acest posibil inlocuitor al xanax-ului? sau cunoasteti alte alternative pt xanax?
va multumesc
sanatate!
tatal meu ia 6 xanax pe zi si i se administreaza acest medicament de cateva luni (tocmai i s-a marit doza de la 4 la 6 pe zi), stiind ca are efecte secundare ingrozitoare (de asemeni am citit -pe internet e adevarat- ca nu se recomanda luarea lui pe termen lung, mai exact pt mai mult de 3 luni-) am cautat alternative ale acestui medicament si am gasit ca s-a descoperit ca vitamina B3, mai exact niacinamida (non-flush), ar avea efecte anti-anxietate similare (sau chiar mai bune) decat xanax (benzodiazepine). are cineva informatii cu privire la acest posibil inlocuitor al xanax-ului? sau cunoasteti alte alternative pt xanax?
va multumesc
sanatate!
Medicamentele homeopate.Am 13 ani si am tulburare afectiva bipolara si episod hipomaniacal, tulburare obsesiva si anxioasa.Am inghhitit la pastile de nu mai stiu de mine.Cu medicamente homeopate am scapat de alprazolam de olanzapina si de toate minunile, rispolept, zoloft, romparkin, abilify, levomepromazin, depakine si multe altele dar mai ales haloperidol.Cel mai bine consultati un medic homeopat care va poate administra tratamentul potrivit in doza potrivita!Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Efectele antidepresivelor
- 37anxietatea si atacul de panica
- 21anxietate sau depresie?
- 7Xanax si Paluzetil
- 10Anxietate, TOC, fobie sociala? Va rog, ajutati-ma!
- 9sa fie de la anxietate?
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 10depresie in prag de divort
- 6Cum scap de depresie?
- 3Anxietate oribila
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 17atac de panica si anxietate
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 3Atacuri de panica?
- 1Depresie
- 7Atacuri de panica
- 9Recadere anxietate?
- 11Anxietate și disfuncție erectila
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 4O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină
- Sindromul depresiv major - schimbările patologice de la nivel cerebral
- Antidepresivele - efecte reale sau placebo?
- Anxietatea și alimentația
- Efecte secundare ale antidepresivelor
- Ce impact au medicamentele psihotrope asupra sănătății fizice?
- Anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: