Tratament
Buna ziua !
Sunt in a cincea zi de tratament cu antibiotic, ultima zi de tratament...nu mai sunt umflata deloc, insa durerea.mai este, nu durere acuta sau ceva de genu`...este suportabila doar ca incepe sa devina stresanta.
Precizez ca durerea trece cand iau nurofen forte...dupa cateva ore, iar incep sa simt ca ma doare, iar cand apas asa pe obraz, in locul in care am am avut umflatura in urma infectiei, ma doare...oare e normal ? Nu trebuia sa ma lase cu totul durerea ? Oare este nevoie de o alta radiografie ? Mie medicul mi-a zis ca infectia este la suprafata, ca e mica.dar acum nu stiu ce sa cred, plus ca gingia in arata bn, s-a inchis, nu mai vine mirosul acela urat despre care ziceam zilele trecute... Astept pareri. Multumesc anticipat !!
Sunt in a cincea zi de tratament cu antibiotic, ultima zi de tratament...nu mai sunt umflata deloc, insa durerea.mai este, nu durere acuta sau ceva de genu`...este suportabila doar ca incepe sa devina stresanta.
Precizez ca durerea trece cand iau nurofen forte...dupa cateva ore, iar incep sa simt ca ma doare, iar cand apas asa pe obraz, in locul in care am am avut umflatura in urma infectiei, ma doare...oare e normal ? Nu trebuia sa ma lase cu totul durerea ? Oare este nevoie de o alta radiografie ? Mie medicul mi-a zis ca infectia este la suprafata, ca e mica.dar acum nu stiu ce sa cred, plus ca gingia in arata bn, s-a inchis, nu mai vine mirosul acela urat despre care ziceam zilele trecute... Astept pareri. Multumesc anticipat !!
2 comentarii
Buna ziua,
Infectia nu trece doar cu antibiotic, tratamentul local este cheia si rezolvarea situatiei per total, si evitarea riscului de recidiva, adica de a va umfla iar. Mergeti sa vi se trateza cauza aparitiei infectiei.
Multumesc!
Mult succes!
Infectia nu trece doar cu antibiotic, tratamentul local este cheia si rezolvarea situatiei per total, si evitarea riscului de recidiva, adica de a va umfla iar. Mergeti sa vi se trateza cauza aparitiei infectiei.
Multumesc!
Mult succes!
Buna ziua,
Daca imi amintesc bine este vorba de o extractie la care au aparut complicatii ( alveolita).
Ar fi bine sa faceti o radiografie de control.
Durerea poate sa persiste pana la o saptamana avand in vedere cele intamplate.
Daca imi amintesc bine este vorba de o extractie la care au aparut complicatii ( alveolita).
Ar fi bine sa faceti o radiografie de control.
Durerea poate sa persiste pana la o saptamana avand in vedere cele intamplate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 6durere insuportabila masea
- 6durere infernala de masea
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 1Infectie dinte
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 1Infectie dentara si alergie la penicilina !
- 2Infectie dentara
- 1durere in gat, masea, ureche
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii
- 7Infectie radacina, masea umflata
- 1Masea ingropata in gingie
- 7Gingie umflata de la o lucrare
- 1Infectii la toti dintii, sinuzita
- 1Abces dentar
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: infectia dentara