Infecție la rădăcina molarului
Buna seara am o radiografie facuta recent la unul din molari la care a mai ramas doar radacina. A fost infectata, am luat amoxacilina de 500 mg, insa problema pare sa persiste. As dori sa stiu daca se poate extrage molarul sau e necesar un alt tratament cu antobiotic inaintea acestei proceduri. Am radiografia pt o exprimare mai completa. Multumesc anticipat!
5 comentarii
https://imgur.com/a/NCWMA94
Aceasta este radiografia
Problema este la cele doua masele care sunt rupte.
Aceasta este radiografia
Problema este la cele doua masele care sunt rupte.
Poate fi extrasa si fara antibiotic.
Extractie, sutura si va fi ok.
Extractie, sutura si va fi ok.
https://imgur.com/a/yahEulb
Uitati, aceasta este radiografia dupa extractie. Problema este ca a ramas acolo o parte din radacina care are un pic de infectie. Mi s-au dat 5 zile de ampicilina 500 mg +metronidazol 250mg la 8 ore. Am tinut tratamentul. Chirurgul vine din concediu abia pe 14 ianuarie, si nu cunosc pe nimeni altcineva care ar putea sa extraga acea radacina
Problema este ca ea comunica cu sinusul..si are si un pic de infectie. Crede-ti ca s-ar putea extinde acea infectie pana pe 14 ianuarie sau extractia acelei radacini ar ridica o problemă avand in vedere ca comunica cu sinusul? Va multumesc pentru raspuns !
Uitati, aceasta este radiografia dupa extractie. Problema este ca a ramas acolo o parte din radacina care are un pic de infectie. Mi s-au dat 5 zile de ampicilina 500 mg +metronidazol 250mg la 8 ore. Am tinut tratamentul. Chirurgul vine din concediu abia pe 14 ianuarie, si nu cunosc pe nimeni altcineva care ar putea sa extraga acea radacina
Problema este ca ea comunica cu sinusul..si are si un pic de infectie. Crede-ti ca s-ar putea extinde acea infectie pana pe 14 ianuarie sau extractia acelei radacini ar ridica o problemă avand in vedere ca comunica cu sinusul? Va multumesc pentru raspuns !
Daca nu doare nimic - asteptati pana pe 14. Daca doare - mergeti la un medic sa extraga restul.
Bunaseara, imi spuneti va rog cate radiografii retroalveolare sunt permise intr-o zi? Am facut astazi 3 radiografii retroalvelare pt un tratament de canal. Prima inainte si urmatoarea dupa efectuarea tratamentului, dar nu a iesit bine si a mai trebuit inca una! Mie teama sa nu ma fi radiat prea mult 3 radiografii una dupa alta ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie postextractie
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 3infectie la masea
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 1infectie dentara
- 4unde sa apelez
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 1infectie dentara?
- 3infectie masea
- 0infectie dentara
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 1Infectie la masea.
- 2Infectie masea (cred), nu pot ajunge la stomatolog decat peste o saptamana
- 1Măsea infectata
- 9Cauza infectiilor?
- 2Infecție la masea
- 1Extractie masea si fixare coroana dentara dupa 4 zile
- 1Abces dentar
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: infectia dentara