lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
Buna ziua.Am urmat recent un tratament cu Rovamycine pt.o infectie dentara.Apoi m-am ales cu o raceala sau mai mult cu o scurgere nazala care s-a transformat intr-una foarte productiva si cu aspect f.galbui.In acelasi timp am si o durere de cap cu senzatia ca ma doare si maxilarul superior(am avut o sinuzita maxilara dreapta care nu a mai aparut la ultima radiografie )Acum iau Teraflu sinus.La radiografie a iesit si o lipsa a pneumatizarii sinusurilor frontale.Ce inseamna si are legatura cu durerea de cap ce o am de cateva zile?
5 comentarii
lipsa pneumatizarii. vorbeste despre faptul ca in copilarie ati respirat prost pe nas.. si acele sinusuri nu sau dezvoltat.
nu are nici o relevanta acum.. decat daca acele sinusuri nu sunt inflamate.
cred ca trebuie faoarte bine sa investigati sinusurile maxilare si radacina dintilor de sus, de sub sinus.
sunt mari sanse sa faceti o sinuzita odontogena.. care nupre cedeaza la tratament medicamentos
nu are nici o relevanta acum.. decat daca acele sinusuri nu sunt inflamate.
cred ca trebuie faoarte bine sa investigati sinusurile maxilare si radacina dintilor de sus, de sub sinus.
sunt mari sanse sa faceti o sinuzita odontogena.. care nupre cedeaza la tratament medicamentos
Multumesc, intr-adevar trebuie sa fac o rezectie la unul din dintii de sus...
inainte de a face rezectia.. faceti si radiografie SAF si consult ORL.
e posibil ca acea rezectie sa fie insuficienta ca solutie terapeutica..si sa fie cazul de intyerventie chirurgicala si pe sinus si pe radacina dintelui.
e posibil ca acea rezectie sa fie insuficienta ca solutie terapeutica..si sa fie cazul de intyerventie chirurgicala si pe sinus si pe radacina dintelui.
Am fost la un consult ORL si am primit tratament cu Sinupret si Bioparox spray.La stomatolog am fost astazi, am facut radiografie, a zis ca infectia inca exista si sa revin sambata.nu am avut curaj sa intreb ce o sa imi faca(dintele se afla sub o lucrare de buc el fiind primul lateral)Multumesc.
Buna ziua,
Pana la urma tot la interventie chirurgicala la radacina dintelui am ajuns.A fost in regula, sa zic asa.
Multumesc.
Pana la urma tot la interventie chirurgicala la radacina dintelui am ajuns.A fost in regula, sa zic asa.
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 0Dureri de cap.
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1Durere ceafa
- 4Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
- 5Medicament pt durere de cap.
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 0Durere tampla
- 3Va rog din suflet sa ma ajutati! Stari de rau dupa o raceala netratata
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi