Infectie la dinte
buna ziua
acum aproximativ un an mi-am scos nervul de la ultima masea din dreapta sus. a stat descoperita cateva saptamani dupa am plombat-o. acum cateva zile am vazut ca maseaua a inceput sa se miste si pe zi ce trece se misca din ce in ce mai tare. mai este o durere pulsativa din cand in cand, dar nu insuportabila. medicul meu nu are liber la cabinet pana joia viitoare si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta cu dintele. imi este frica ca o sa cada de unul singur.
acum aproximativ un an mi-am scos nervul de la ultima masea din dreapta sus. a stat descoperita cateva saptamani dupa am plombat-o. acum cateva zile am vazut ca maseaua a inceput sa se miste si pe zi ce trece se misca din ce in ce mai tare. mai este o durere pulsativa din cand in cand, dar nu insuportabila. medicul meu nu are liber la cabinet pana joia viitoare si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta cu dintele. imi este frica ca o sa cada de unul singur.
2 comentarii
Buna ziua, nu o sa cada singura dar mai mult ca sigur aveți o infecție la nivelul rădăcinii ceea ce va menține acea inflamatie și dintele capătă mobilitate. Este posibil sa faceți și un abces. Va trebuie o radiografie și sa ajungeți cât mai curând la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Despre canalele strambe
- 4Despre infectii dentare
- 9tratament infectii dentare
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 1Se poate sa am infectie la masea?
- 5Infectie masea?
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 2Durere de masea
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 9Cauza infectiilor?
- 2Tratament
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii
- 5Infecţie postextracţională
- 1Infecție măsea - lângă sinus
Mai multe informații despre: infectia dentara