Infectie la dinte

06-12-2018
laura160
Nu este medic/terapeut
laura160
buna ziua
acum aproximativ un an mi-am scos nervul de la ultima masea din dreapta sus. a stat descoperita cateva saptamani dupa am plombat-o. acum cateva zile am vazut ca maseaua a inceput sa se miste si pe zi ce trece se misca din ce in ce mai tare. mai este o durere pulsativa din cand in cand, dar nu insuportabila. medicul meu nu are liber la cabinet pana joia viitoare si nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta cu dintele. imi este frica ca o sa cada de unul singur.
2 comentarii
0
06-12-2018, ora 11:48
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Aveti si o radiografie?
0
07-12-2018, ora 13:22
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, nu o sa cada singura dar mai mult ca sigur aveți o infecție la nivelul rădăcinii ceea ce va menține acea inflamatie și dintele capătă mobilitate. Este posibil sa faceți și un abces. Va trebuie o radiografie și sa ajungeți cât mai curând la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul