Intoleranta la antibiotice

Am o problema, cred eu, serioasa, de niste zile mi s-a creat puroi la radacina inncisivilor superiori dar nu pot lua antibiotice pentru ca sunt alergic, am facut 2 socuri anafilactice pana acum.
Intrebarea mea este daca cineva stie vre-un alt fel de tratament in cazul acesta, pentru ca anti-inflamatoarele nu ma ajuta prea mult.
Cu multumiri anticipate, Flory
Intrebarea mea este daca cineva stie vre-un alt fel de tratament in cazul acesta, pentru ca anti-inflamatoarele nu ma ajuta prea mult.
Cu multumiri anticipate, Flory
2 comentarii

Buna ziua, singurul tratament este cel stomatologic. Si daca nu ati fi fost alergic la antibiotice, oricum acesta era singurul tratament corect.
Automedicatia nu este niciodata o rezolvare.
O seara buna
Automedicatia nu este niciodata o rezolvare.
O seara buna

Buna seara,
Va recomand sa faceti un test alergologic la antibiotice. Este foarte important sa stiti care sunt antibioticele care va fac rau.
Antibioticele folosite in infectii dentare au rolul de a localiza infectia in jurul radacinii, nu o elimina, o inveleste intr-o membrana sub forma unui granulom.
Mergeti la un medic endodont care face tratament la microscop si va veti rezolva problemele.
Va recomand sa faceti un test alergologic la antibiotice. Este foarte important sa stiti care sunt antibioticele care va fac rau.
Antibioticele folosite in infectii dentare au rolul de a localiza infectia in jurul radacinii, nu o elimina, o inveleste intr-o membrana sub forma unui granulom.
Mergeti la un medic endodont care face tratament la microscop si va veti rezolva problemele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 5rinosinuzita cronica
- 6durere infernala de masea
- 25Infectie la masea.
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 3Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 0Infectie dinte
- 2Infectie la masea
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 2Infectie la dinte
- 7Infectie radacina, masea umflata
- 7Gingie umflata de la o lucrare
- 1Infectii la toti dintii, sinuzita
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: infectia dentara alergia la antibiotice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: