Intoleranta la antibiotice

26-10-2017
floryad
Nu este medic/terapeut
floryad
Am o problema, cred eu, serioasa, de niste zile mi s-a creat puroi la radacina inncisivilor superiori dar nu pot lua antibiotice pentru ca sunt alergic, am facut 2 socuri anafilactice pana acum.
Intrebarea mea este daca cineva stie vre-un alt fel de tratament in cazul acesta, pentru ca anti-inflamatoarele nu ma ajuta prea mult.
Cu multumiri anticipate, Flory
2 comentarii
0
26-10-2017, ora 18:07
Dr. A I
Dr. A I
Buna ziua, singurul tratament este cel stomatologic. Si daca nu ati fi fost alergic la antibiotice, oricum acesta era singurul tratament corect.

Automedicatia nu este niciodata o rezolvare.

O seara buna
0
26-10-2017, ora 18:56
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Va recomand sa faceti un test alergologic la antibiotice. Este foarte important sa stiti care sunt antibioticele care va fac rau.
Antibioticele folosite in infectii dentare au rolul de a localiza infectia in jurul radacinii, nu o elimina, o inveleste intr-o membrana sub forma unui granulom.
Mergeti la un medic endodont care face tratament la microscop si va veti rezolva problemele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul