Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?

29-08-2021
ElisabetaMarina
Nu este medic/terapeut
ElisabetaMarina
O masea fara nerv, fusese plombata, mi s a spus ca i sparta, ca o fereastra intr un crater, dar ca merge plombata sub sinus, cu infectie se scoate sau merge tratata cu succes infectia? A tratat cineva cu succes infectia? Ce tratamente? Plomba sau metalo portelan? La ce dentist? Daca o scot se deschide sinusul, cauzand sinuzita? Daca o las, dupa tratament ramane infectia cauzand sinuzita? Mi s a umblat cu ace, s a pus un pansament si s a umflat groaznic obrazul, s a scos apoi pansamentul. Mi s a mai pus un pansament la alt dentist, mirosea si se simtea groaznic, m a durut capul, gatul, mirosea in nas, nu mai respiram bine, ingrozitor, ce substanta era? Nu exista alti dezinfectanti mai suportabili? Radacina, pe portiunea sub sinus apare stearsa pe radiografie, ce inseamna, sinusul arata umflat sau e doar infectia ce se vede? S a demineralizat sau infectat osul? Ce antibiotic v a dat rezultate? Va rog sa mi recomandati un chirurg bmf bun in Bucuresti sau dentist cu microscop. Infectia apare si pe o radiografie din 2015, insa dentistul n a pomenit, am vazut ca i o practica sa taca si sa lucreze doar ce i indici, nu doresc sa cred ca era nepriceput pt ca era evident pe radiografia panoramica, acum comparand radiografiile. In urma unei extractii la alta masea, mai demult se vede un granulom, de ce e acolo? Se poate trai cu el? Un dentist mi a spus ca se resoarbe, e adevarat? Va multumesc, sper sa mi raspundeti.
1 comentarii
0
08-09-2021, ora 17:08
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, ati lamurit situatia? pentru a obiectiva ceva descrise, puteti arata o radiografie? Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul