transpiratie excesiva la axila

de pe la 12 ani transpir excesiv la axila si pe maini..am incercat doate antiperspirantele posibile si nimic..m'ar interesa o crema preparata in farmacii! multumesc
6 comentarii

Ar fi preferabil să recurgeţi la un tratament naturist, cel mai bine probabil homeopatie in cazul acesta.

am suferi de acceasi problema tot de pe la 12 ani doar la axile. Am descoperit acum vreo 2 ani tot cautand pe internet ca ar fi eficienta o crema numita Protesud. Se gaseste in farmacii (nu in toate). Trebuie data la subrat dimineata si seara dupa dus. La mine efectul nu a aparut din prima zi dar cam dupa o luna am incetat sa mai transpir. Sper sa va ajute.

Foarte eficient pentru eliminarea transpiratiei este ceaiul de salvie

Salut.Am 21 de ani iar eu de cand ma stiu imi transpira mainile si picioarele f mult.. chiar si cand stau in pat si ma uit la tv.la varsta mea ca orice femeie simt nevoia sa port sandale sau papuci...dar nu prea pot din cauza transpiratiei.cum sa rezolv problema?Multumesc

pana acum doi ani nu transpiram decat la axile si picioare, dar acum transpir foarte mult pe fata si la nivelul scalpului incat sunt uda pe cap ca dupa spalare.va rog spuneti~micum sa procedez sa scap de aceasta problema.va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Talpa piciorului
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 3Transpiratie excesiva!!
- 5transpiratie abundenta in zona axilei
- 10Transpiratie abundenta
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 4transpiratia excesiva in zona axiala
- 1transpiratie excesiva
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0Transpiratie excesiva
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 0Transpiratie excesiva!
- 0dupa cateva secunde dupa ce beau un pahar de apa incep sa transpir
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 19Hiperhidroza dupa operatie de prostata si tratamente infectie urinara
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
- 1Transpiratie
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: