transpiratie excesiva la axila
de pe la 12 ani transpir excesiv la axila si pe maini..am incercat doate antiperspirantele posibile si nimic..m'ar interesa o crema preparata in farmacii! multumesc
6 comentarii
Ar fi preferabil să recurgeţi la un tratament naturist, cel mai bine probabil homeopatie in cazul acesta.
am suferi de acceasi problema tot de pe la 12 ani doar la axile. Am descoperit acum vreo 2 ani tot cautand pe internet ca ar fi eficienta o crema numita Protesud. Se gaseste in farmacii (nu in toate). Trebuie data la subrat dimineata si seara dupa dus. La mine efectul nu a aparut din prima zi dar cam dupa o luna am incetat sa mai transpir. Sper sa va ajute.
Foarte eficient pentru eliminarea transpiratiei este ceaiul de salvie
Salut.Am 21 de ani iar eu de cand ma stiu imi transpira mainile si picioarele f mult.. chiar si cand stau in pat si ma uit la tv.la varsta mea ca orice femeie simt nevoia sa port sandale sau papuci...dar nu prea pot din cauza transpiratiei.cum sa rezolv problema?Multumesc
pana acum doi ani nu transpiram decat la axile si picioare, dar acum transpir foarte mult pe fata si la nivelul scalpului incat sunt uda pe cap ca dupa spalare.va rog spuneti~micum sa procedez sa scap de aceasta problema.va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 8transpir foarte mult la axila
- 4transpiratia excesiva in zona axiala
- 1transpiratie excesiva
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 1transpiratii excesive, imediat la trezirea din somn
- 0Transpiratie excesiva!
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 0Transpirație abundentă
- 0Durere in spate zona omoplatilor
- 1Transpiratie
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: