transpiratie excesiva
Am 27 ani shi de 2ani atranspir excesiv.Am facut analize endocrine si de singe complete care sunt in limite normale.Am fost la pshiatru ca ultima optiune unde mi s-a prescris un tratament cu "seroxat" si "rivotri' care este pe sfarsite.Ca efect sunt nemultumita de rezultat, inca transpir abundent.Dati-mi un sfat!Va multumesc!!!!!
2 comentarii
Am o reţetă contra transpiraţiei, verificată de mine însămi şi de alte prietene; este foarte eficace: se pune puţin praf de bicarbonat de sodiu în căuşul palmei, se toarnă apoi deasupra puţin alcool sanitar şi cu acest amestec se dă sub braţ dimineaţa după spălare; după un timp, câteva săptămâni, nu mai transpiri sub braţ şi poţi face operaţia aceasta mai rar, la două zile, apoi la trei. Eu sunt foarte mulţumită de rezultat; şi eu transpiram mult, mai ales după ce am născut. Este foarte bună mai ales pentru cei ce fac alergie la deodorante. Poate alţii mai cunosc şi alte reţete bune, ar fi bine să le anunţe, spre folosul tuturor. Cu cele mai frumoase gânduri, Sara Blue.
Transpiri abundent deoarece Seroxatul scade tensiunea.Trebuie sa bei multa apa cat faci tratamentul.Mie de exemplu 1L si 1/2 imi e suficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpitatie excesiva
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 2transpir mai mult
- 15Transpiratii abundente
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 11Transpiratie abundenta
- 16Probleme ORL
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 2La ce fel de medic ar trebuii sa ma duc pentru transpiratie abundenta?
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 4Transpiratie excesiva
- 4Transpir mult la axiale
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 0Transpirație excesivă
- 1Problema transpiratie?
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: