Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii

29-03-2009
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
As dori informatii de la cineva care foloseste acest tip de tigari; cum se folosesc, la cat timp trebuie cumparate accesorii si alte amanunte legate de acest produs. De pe site-uri nu am inteles exact ce ma intereseaza si nu stiu daca, chiar merita. Deci, nu ma intereseaza amanunte publicitare. Multumesc!
6 comentarii
0
11-04-2009, ora 14:24
Dantle10
Nu este medic/terapeut
Dantle10
-am lansat si eu aceasta intrebare cam de o luna, dar nu am primit inca raspunsuri, ma gandesc sa cumpar dar ar fi binevenite opiniile celor care au incercat deja tigara electronica si au ceva experienta
( pro sau contra ).
-daca aflu ceva o sa postez si aici
0
11-04-2009, ora 14:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Da, nici eu, vezi, nu am primit raspunsuri.Intre timp am descoperit pe net ca exista tigari mecanice smoz, care sunt mult mai ieftine, dar niciunde nu mai sunt pe stoc. Daca gasesc ceva interesant, sau informatii utile, iti dau si tie de veste. Se pare ca cea mai buna tigara este Vointa, sa vad cat de repede o gasesc pe asta...:)). Numai bine si sa ne auzim nefumatori!
0
20-08-2009, ora 08:30
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
exact cum ai spus...fara vointa nimic. tigarea electronica e un fel de "frectzie" daca nu vrei cu adevarat sa te lasi. eu am dat banii pe asa ceva dar nu m-a ajutat cu nimic. raman la parerea ca cine vrea sa se lase spune stop intr-o zi si gata. sanatate si sper sa ne lepadam de viciul asta nenorocit.
0
28-11-2011, ora 18:35
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
M-am lasat de fumat!!!!!!!!!! ;)
0
25-01-2012, ora 10:27
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
Este un topic pe aici despre Experienta mea cu tigara_electronica E-Cigarete si acolo sunt cateva pareri pertinente. In orice caz daca incercati cu tigara electronica sa va luati in calcul sa va lasati si de ea. Altfel nu ati rezolvat problema ! Ati amanat-o usor si riscati sa va apucati de fumat cu prima ocazie.
0
26-05-2012, ora 16:15
iulia 0307
Nu este medic/terapeut
iulia 0307
Sfatul meu: cititi cartea lui allen carr, dureaza in medie 4-5 ore, nu aveti nimic de pierdut si enorm de castigat. Va ajuta nu sa RENUNTATI la fumat cum se exprima majoritatea oamenilor( asta imprima un sentiment de sacrificiu), va ajuta (99%din cazuri) sa SCAPATI de aceasta usoara forma de adictie la nicotina. Metoda nu necesita vointa si e cea mai buna si reala dintre toate.. INCERCATI! VA PROMIT CA NU VETI REGRETA, e vorba doar de 5 ore din timpul vostru timp in care puteti fuma in voie ( in timp ce va lasati :-) ) orice tip de tigara, fie ea si electronica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Țigara electronică – o soluție pentru a renunța la fumat?
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Țigara electronică – care sunt riscurile pentru sănătate?
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  •