Anxietate cancer gat
Buna Ziua Dl. Doctor,
Va rog frumos sa imi transmiteti parerea dvs., sunt un pacient de sex masculin cu varsta de 35 ani, fumator de 18 ani.
Sunt in situaita in care sufar de anxietate si sunt foarte speriat de un posibil cancer in sfera orl, datorita unor dureri cronice de gat la care nu am gasit raspuns rapuns in ciuda corectari problemelor din sfera orl (sept si amigdalite )si gastro ( tratament pentru posibil reflux ).
De aproximativ o saptamana am inceput sa am si o durere intermitenta usoara la ambele urechi care vine si pleaca.
Cautand pe internet am vazut ca acesta poate fi unul din simptomele cancerului de gat.
Am programat din nou un control la ORL dar datorita perioadei de sarbatori nu am gasit loc decat la sfarsitul saptamanii viitoare.
Intrebarile mele sunt :
- este adevarat ca acest tip de cancer este foarte rar la persoane sub 40 de ani ?
- durerea de urechi la adulti este considerata cronica daca are o durata mai mare de o saptmaana ? poate fi un semn al cancerului ?
- in ce stadiu al cancerului pot aparea durerile de urechi ?
- cat de agresiv este acest tip de cancer avand in vedere ca ultima endoscopie a fost facuta in urma cu 5 luni si a fost totul ok.
- in cancerul de gat simptomele sunt combinate sau pot fi doar singulare ?
Va multumesc mult pentru raspuns si va urez sarbatori fericite.
Va rog frumos sa imi transmiteti parerea dvs., sunt un pacient de sex masculin cu varsta de 35 ani, fumator de 18 ani.
Sunt in situaita in care sufar de anxietate si sunt foarte speriat de un posibil cancer in sfera orl, datorita unor dureri cronice de gat la care nu am gasit raspuns rapuns in ciuda corectari problemelor din sfera orl (sept si amigdalite )si gastro ( tratament pentru posibil reflux ).
De aproximativ o saptamana am inceput sa am si o durere intermitenta usoara la ambele urechi care vine si pleaca.
Cautand pe internet am vazut ca acesta poate fi unul din simptomele cancerului de gat.
Am programat din nou un control la ORL dar datorita perioadei de sarbatori nu am gasit loc decat la sfarsitul saptamanii viitoare.
Intrebarile mele sunt :
- este adevarat ca acest tip de cancer este foarte rar la persoane sub 40 de ani ?
- durerea de urechi la adulti este considerata cronica daca are o durata mai mare de o saptmaana ? poate fi un semn al cancerului ?
- in ce stadiu al cancerului pot aparea durerile de urechi ?
- cat de agresiv este acest tip de cancer avand in vedere ca ultima endoscopie a fost facuta in urma cu 5 luni si a fost totul ok.
- in cancerul de gat simptomele sunt combinate sau pot fi doar singulare ?
Va multumesc mult pentru raspuns si va urez sarbatori fericite.
1 comentarii
nici un raspuns la nici o intebare..nu multumeste pe persoanele cu gandirea setata gresit
ai probleme mari de logica si este urgent necesar un consult is tratament
la unPsiholog.. care sa te ajute fara medicatie sa treci peste problemele de gandire eronata
in rest aici pe forum gasesti
cum alimentatia gresita afecteaza faringele si duce la dureri in gat
cum problemele dentare duc la dureri in gat si de urechi
Din experienta stiu ca numia persoanele fara un scop in viata si fara ocupatii pe plac.. ajung sa fie asa de atenti la fiecare semn a corpuluisi sa se panicheze inutil
asa ca cautati ceva de lucru.. interesant, utile, care sa te captiveze si o sa uiti de bolile imaginare
ai probleme mari de logica si este urgent necesar un consult is tratament
la unPsiholog.. care sa te ajute fara medicatie sa treci peste problemele de gandire eronata
in rest aici pe forum gasesti
cum alimentatia gresita afecteaza faringele si duce la dureri in gat
cum problemele dentare duc la dureri in gat si de urechi
Din experienta stiu ca numia persoanele fara un scop in viata si fara ocupatii pe plac.. ajung sa fie asa de atenti la fiecare semn a corpuluisi sa se panicheze inutil
asa ca cautati ceva de lucru.. interesant, utile, care sa te captiveze si o sa uiti de bolile imaginare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Remediere fara psiholog
- 44Vindecarea anxietatii
- 14Mi-e frica sa nu ma inec atunci cand mananc :( !
- 3s-a gasit solutia pentru cancer?
- 24Tratamentul cancerului care vindeca garantat!
- 37Radiaţiile telefoanelor mobile pot cauza cancer, afirmă OMS
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 23tigara electronica te insanatoseste?
- 6Despre anxiolitice
- 7poate avea cancer?
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 5Ajutati-ma ! atacurile de panica sau anxietate
- 23Seroxat
- 5Anxietate?
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 0Tahicardie.tulburari de ritm cu tratament darob
- 10Anxietate sau probleme cardiologice?
- 2Anxietate excesiva
Mai multe informații despre: Anxietatea Fumatul cancerul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Osteosarcom
- Cancerul de sân
- Cancerul de prostata
- Cancerul bronhopulmonar
- Cancer de piele non-melanom
- Cancerul labial (buze)
- Metastazele
- Anxietatea și alimentația
- Rolul antioxidantilor in cancer
- Factori de risc în cancer
- Anxietate
- Dieta pentru prevenirea cancerului
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: