fumatul
Vărstă: 32, hemofilie tip A formă medie.
Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex. Incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg. Intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.
Vă mulţumesc.
Fumez de 15 ani in jur de10-15 ţigări pe zi şi am probleme cu stomacul din cauza lor cred eu (scaunul este cu sănge) tratament:omeran şi detralex. Incerc să mă las de ele şi vreau să inerc cu nicorette gum4mg. Intrebarea mea este dacă mă pot ajuta sau pot să imi facă rău.
Vă mulţumesc.
2 comentarii
Ceea ce poate sa va faca rau este fumatul, nu nicorette...Fumatul daca a ajuns sa produca ulcer, din cauza hemofiliei, acest ulcer poate singera si evident nu e bine...
Poate cineva sa-mi spuna cit s-a ingrasat dupa folosirea Nicoretului?Nu este obligatoriu ingrasatul?As vrea sa incep tratamentul cu Nicoret, am citit mai multe mesaje ale celor care l-au folosit dar nimeni nu spune daca te ingrasi sau nu dupa el?Stie cineva ce se intimpla cu kilogramele?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10TBC si fumatul
- 4Tigarile(nicotina)ma distrug!
- 10intrebare: karissa si fumatul
- 4Sa fie doar stres sau ceva mai grav?
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 1Semnele fumatului asupra dintilor
- 6prietenul meu nu vrea sa renunte la fumat
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 0Fumatul pasiv dăunează auzului tinerilor (studiu)
- 9am atac de panica?
- 4Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
- 2fumatul la diabetici
- 4operatie apendicita si fumatul
- 2Implant fumator
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 3Obosesc repede
- 2Intrebare: m-am apucat de fumat, stare generala de rau, ameteala, greata si tremurat
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: