Mi-e frica sa nu cad pe strada...
Am 55 ani, sunt fumatoare.
De vreo 2 saptamani ametesc, imi pierd echilibrul.Inca nu am cazut..dar mi-e frica.
Am fost la neurolog..totul bine.Cardiolog..totul bine. Reumatolog...ok.Ananlize..ok.oftalmolog..ok.rmn...bine.
Cineva mi-a zisde o arteroscleroza...da care sunt simptomele?Sau la ce dr sa merg sa vad daca asta e?
Sau ce analize sa mai fac?
Multumesc
De vreo 2 saptamani ametesc, imi pierd echilibrul.Inca nu am cazut..dar mi-e frica.
Am fost la neurolog..totul bine.Cardiolog..totul bine. Reumatolog...ok.Ananlize..ok.oftalmolog..ok.rmn...bine.
Cineva mi-a zisde o arteroscleroza...da care sunt simptomele?Sau la ce dr sa merg sa vad daca asta e?
Sau ce analize sa mai fac?
Multumesc
6 comentarii
Buna ziua! Numele meu este Andrei, am 17 ani. As vrea sa va intreb si eu ceva in legatura cu penisul, daca are ceva, eu il am cam intr-o parte, este stramb cand se scoala, cand se intareste, iar capul este cam intr-o parte spre partea stanga, deci nu am penisul drept. Din ce cauza o fi? asa dintr-o data, am observat pe la 14 ani cand a crescut si a aparut si sperma.cand eram mic nu o aveam stramba, bine ca era mica. Dar acum la 17 ani e destul de mare penisul dar numai ca este intr-o parte! ce pot sa fac, are ceva, afecteaza cu ceva asta?cateodata imi invineteste se vad venele pe penis incordate, nu am nici ata rupta. va rog deci cu seriozitate sa imi raspunda si mie cineva... multumesc
Buna ziua! Numele meu este Andrei, am 17 ani. As vrea sa va intreb si eu ceva in legatura cu penisul, daca are ceva, eu il am cam intr-o parte, este stramb cand se scoala, cand se intareste, iar capul este cam intr-o parte spre partea stanga, deci nu am penisul drept. Din ce cauza o fi? asa dintr-o data, am observat pe la 14 ani cand a crescut si a aparut si sperma.cand eram mic nu o aveam stramba, bine ca era mica. Dar acum la 17 ani e destul de mare penisul dar numai ca este intr-o parte! ce pot sa fac, are ceva, afecteaza cu ceva asta?cateodata imi invineteste se vad venele pe penis incordate, nu am nici ata rupta. va rog deci cu seriozitate sa imi raspunda si mie cineva... multumesc
poate sa fie spondiloza cervicala daca ametesti cand misti capul
Lorellay. fa un test simplu :intrerupe fumatul o luna si vezi cum te simti.Eu cred ca de la tigari ti se trage.Fumezi cam un pachet pe zi, nu-i asa?
la ce dr sa ma duc sa vad daca am spondiloza cervicala?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 15ameteli
- 5O fi anxietate?
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 7durere de cap si ameteala
- 31ameteli si tremor
- 3Ametelli
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 2ameteli
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 4Ameteli puternice
- 1Ameteli, vad negru in fata ochilor ptr. cateva secunde
- 3Anxietate /panica?
- 1Ameteala si oboseala continua
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Fumatul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Sevrajul nicotinic
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Amețeala
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: