sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
iau anticonceptionale yasmine.de o luna.nu am mai luat pana acum vreun fel de anticonceptionale.si acuma is in pauza de 7 zile pt ami veni ciclu.dar e deja a 4a zi si mie nu mia venit.si is foarte balonata...ma dor sani.nu stiu ce sa ma mai fac...oare sunt gravida?????nu am omis nici o pilula si leam luat cand a trebuit.pot oare sa fiu insarcinata??eu is tanara si nu as vrea sa ma incurc acuma cu un bebe...chiar daca imi plac bebei mult.si mentionez...ca nu sunt in romania.si aici nas putea sa fac ceva sa stopez sarcina.oare sunt insarcinata?se poate intampla sa nusi fi facut efectul pilulele de la ceva sau ca am mers la baie???ast raspunns urgent va rog
6 comentarii
daca esti in prima luna de anticonceptionale, stai lin:in primele luni ciclul menstrual se deregleaza.Daca le-ai luat corect nu prea ai sanse sa ramai gravida
Stai linistita nu esti insarcinata, eu acum i-au prima data si doctorul mia spus k e normal sa-ti intazie
buna ziua...va rog sa ma ajutati...in 8 februarie mi-a veni ciclu si a durat 5 zile si pe 7 martie am avut contact sexual neprotejat...ciclu ar trebui sa vina pe 14 martie.nu s-a terminat in mine...ar fi sanse sa fiu insarcinata...nu eram in perioada fertila...va rog ajutati-ma!
iau de 3 luni anticonceptionale de fapt asta e a treia luna...pana acum mi-a venit menstruatia la 4 zile dupa ce terminam blisterul.insa de cand iau anticonceptionalele(logest) simt o apasare in piept sau mai bine o strangere...nu stiu ca sa esplic exact si am mai avut la primul blister greturi dimineata.e posibil ca sa fiu insarcinata...acum nu mai am nici o simptoma...chiar daca am avut menstruatie regulat...
mentionez ca apasarea este exact intre coaste sub sani...imediat sub sani in deschiderea dintre coaste
Buna acum o luna pe 16.07 am facut sex neprotejat.Ma penetrat de 2 ori in vagin, dar nu si'a dat drumu in mine..Dupa 2 zile, am avut menstruatie, dar luna asta mi'a intarziat.Mentionez k nu am avut niciodata menstruatia regulata.E posibil sa fiu insarcinata?Va rog mult astept un raspuns...Multumesc din suflet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 5oare sunt insarcinata?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 9pot ramane insarcinata?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Sarcina sau nu?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 5Sarcina?
- 3După test
- 1Despre sex la menstruatie
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: