Am nevoie de o parere
Exista riscul unei sarcini daca ultimul act sexual a avut loc pe 8 luna aceasta si de cateva zile ma simt balonata? A fost protejat doar ca la inceput am incercat fara prezervativ.NU si a dat drumul.Multumesc anticipat!
5 comentarii
Exista din cauza lichidului preejaculator care se elibereaza la inceputul actului si contine spermatozoizi.
Prezervativul trebuie folosit de la inceputul actului.
Prezervativul trebuie folosit de la inceputul actului.
Mentionez ca data la care trebuie sa mi vina ciclul este pe 25 luna aceasta..deci eram cam cu 2 zile inainte de ziua ovulatiei
Se poate ramane insarcinata oricand de la 1 la 31 ale lunii.
Au ramas doamne care aveau ciclul regulat ceas elvetian, la 28 de zile, in perioada considerata nefertila.
Dv nu v-ati protejat fix in perioada fertila.
9.000 avorturi la fetele sub 18 ani pe 2014.
Incotro va indreptati daca acceptati relatii sexuale fara prezervativ de la inceput la sfarsit ? In special in perioada fertila...
Au ramas doamne care aveau ciclul regulat ceas elvetian, la 28 de zile, in perioada considerata nefertila.
Dv nu v-ati protejat fix in perioada fertila.
9.000 avorturi la fetele sub 18 ani pe 2014.
Incotro va indreptati daca acceptati relatii sexuale fara prezervativ de la inceput la sfarsit ? In special in perioada fertila...
Îmi cer scuze că intervin in această rubrica dar am mai incercat pe forumul acestui site dar din păcate fără a primi un răspuns la întrebarea dată. Am o mare ingrijorare la faptul că am executat o manevră neindicată. În data de 9 ianuarie am încercat să dezvirginez o fata fără un rezultat pozitiv, am încercat pentru început să perforez Himenul cu degetul care sa dovedit să funcţioneze fără a folosi prea multă forţă a nu crea un dinsconfort total, ţinând cont că placerea era inexistenta după ce am introdus degetul in vagin şi l-am retras am incercat introducerea penisului clar neprotejat la câteva stimulări am sesizat nefuctionarea pătrunderi in vagin la care am retras penisul afară şi la cateva secunde am avut o ejaculare pe lenjeria de pat, după care am facut o mică pauză pentru a ne linişti, pe urmă am revenit din nou dar de data aceasta protejat si am primit acelasi rezultat n-am ajuns la o penetrare totală.Acum ingrijorarea mea este la începutul actului sexual făcând neprotejat şi la retragerea penisului din jurul feselor este posibil sa fi avut o pre-ejaculare şi sa no fi simntit fiind extrem de excitat şi să fie riscul să rămână in interiorul vaginului dacă nu a fost o penetrare completă şi menţionez a avut şi o sângerare in acest timp rog sa-mi raspundeţi cât mai urgent Vă Mulţumesc..
Daca vreti sa faceti copii si sa ii cresteti, procedati asa.
Citeste cu prietena ta primul meu comentariu si vedeti impreuna acest film, facut de americani special pentru tinerii care intentioneaza sa isi inceapa viata sexuala.
-*
(*modificat de admin)
Citeste cu prietena ta primul meu comentariu si vedeti impreuna acest film, facut de americani special pentru tinerii care intentioneaza sa isi inceapa viata sexuala.
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare sunt inarcinata?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 5Posibila sarcina?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 1Schimbare contraceptiv fără menstruație
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Beta hcg 52, 6. Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: