Am nevoie de o parere

17-01-2016
Simo23
Nu este medic/terapeut
Simo23
Exista riscul unei sarcini daca ultimul act sexual a avut loc pe 8 luna aceasta si de cateva zile ma simt balonata? A fost protejat doar ca la inceput am incercat fara prezervativ.NU si a dat drumul.Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
17-01-2016, ora 22:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista din cauza lichidului preejaculator care se elibereaza la inceputul actului si contine spermatozoizi.

Prezervativul trebuie folosit de la inceputul actului.
0
17-01-2016, ora 22:22
Simo23
Nu este medic/terapeut
Simo23
Mentionez ca data la care trebuie sa mi vina ciclul este pe 25 luna aceasta..deci eram cam cu 2 zile inainte de ziua ovulatiei
0
18-01-2016, ora 00:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se poate ramane insarcinata oricand de la 1 la 31 ale lunii.
Au ramas doamne care aveau ciclul regulat ceas elvetian, la 28 de zile, in perioada considerata nefertila.
Dv nu v-ati protejat fix in perioada fertila.

9.000 avorturi la fetele sub 18 ani pe 2014.

Incotro va indreptati daca acceptati relatii sexuale fara prezervativ de la inceput la sfarsit ? In special in perioada fertila...
0
18-01-2016, ora 12:43
inevitabil
Nu este medic/terapeut
inevitabil
Îmi cer scuze că intervin in această rubrica dar am mai incercat pe forumul acestui site dar din păcate fără a primi un răspuns la întrebarea dată. Am o mare ingrijorare la faptul că am executat o manevră neindicată. În data de 9 ianuarie am încercat să dezvirginez o fata fără un rezultat pozitiv, am încercat pentru început să perforez Himenul cu degetul care sa dovedit să funcţioneze fără a folosi prea multă forţă a nu crea un dinsconfort total, ţinând cont că placerea era inexistenta după ce am introdus degetul in vagin şi l-am retras am incercat introducerea penisului clar neprotejat la câteva stimulări am sesizat nefuctionarea pătrunderi in vagin la care am retras penisul afară şi la cateva secunde am avut o ejaculare pe lenjeria de pat, după care am facut o mică pauză pentru a ne linişti, pe urmă am revenit din nou dar de data aceasta protejat si am primit acelasi rezultat n-am ajuns la o penetrare totală.Acum ingrijorarea mea este la începutul actului sexual făcând neprotejat şi la retragerea penisului din jurul feselor este posibil sa fi avut o pre-ejaculare şi sa no fi simntit fiind extrem de excitat şi să fie riscul să rămână in interiorul vaginului dacă nu a fost o penetrare completă şi menţionez a avut şi o sângerare in acest timp rog sa-mi raspundeţi cât mai urgent Vă Mulţumesc..
0
18-01-2016, ora 14:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca vreti sa faceti copii si sa ii cresteti, procedati asa.
Citeste cu prietena ta primul meu comentariu si vedeti impreuna acest film, facut de americani special pentru tinerii care intentioneaza sa isi inceapa viata sexuala.

-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •