sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
buna ziua.pe data de 18 februarie 2015 am avut ultima data ciclul menstrual si durata dintre ciclurile menstruale este de 25-29 de zile(ps:nu stiu daca sunt regulate).relatii sexuale neprotejate am avut din a treia zi a ciclului pana prima si a doua zi de dupa ciclu.asa se intamplase si pana acum doar ca de data aceasta urmatoarea luna nu mi-a mai venit ciclul menstrual.luna deja se termina si ciclul nu mi-a mai venit.in schimb, de pe data de 28 martie am niste f putine scurgeri(genul albus de ou)maronii fara miros urat cu f usoare dureri.suntem pe 30 martie si tot am aceste scurgeri(nu pot sa zic ciclu pentru ca scurgerile sunt mult mai reduse si culoarea diferita) imi curgeau si cu o saptamana inainte dar erau incolore fara miros.am facut un test pe 27 martie dar a iesit negativ.ce poate fi si ce ma sfatuiti in legatura cu acest subiect?PS:nu iau anticonceptionale! MULTUMESC! o zi buna
1 comentarii
va rog ajutati-ma..dati-mi vreo parere..ceva.deoarece nu pot sa ajung in curand la doctor..va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 2sa fie bebe?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 3mi-e foarte teama... am intrerupt brusc anticonceptionalele
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 8Sunt insarcinata?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 0oare sunt insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 5Posibila sarcina?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 0Posibila sarcina?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: