sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
buna ziua.pe data de 18 februarie 2015 am avut ultima data ciclul menstrual si durata dintre ciclurile menstruale este de 25-29 de zile(ps:nu stiu daca sunt regulate).relatii sexuale neprotejate am avut din a treia zi a ciclului pana prima si a doua zi de dupa ciclu.asa se intamplase si pana acum doar ca de data aceasta urmatoarea luna nu mi-a mai venit ciclul menstrual.luna deja se termina si ciclul nu mi-a mai venit.in schimb, de pe data de 28 martie am niste f putine scurgeri(genul albus de ou)maronii fara miros urat cu f usoare dureri.suntem pe 30 martie si tot am aceste scurgeri(nu pot sa zic ciclu pentru ca scurgerile sunt mult mai reduse si culoarea diferita) imi curgeau si cu o saptamana inainte dar erau incolore fara miros.am facut un test pe 27 martie dar a iesit negativ.ce poate fi si ce ma sfatuiti in legatura cu acest subiect?PS:nu iau anticonceptionale! MULTUMESC! o zi buna
1 comentarii
va rog ajutati-ma..dati-mi vreo parere..ceva.deoarece nu pot sa ajung in curand la doctor..va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 2posibila sarcina?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 10SARCINA???DA?sauNU!
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 6intarziere sau sarcina?
- 7sunt insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 14Sarcina sau nu?
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 2Sex oral
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: