Sunt însărcinată?

22-08-2018
catwoman
Nu este medic/terapeut
catwoman
Am nevoie de un răspuns foarte clar.
Aseară, eu și prietenul meu, ne-am jucat puțin și el a ejaculat pe vaginul meu, după ce i-am frecat penisul cu mâna. După ejaculare, am atins de vreo cateva ori penisul lui de vaginul meu. Țin să menționez că sunt virgină, el nu a introdus niciodata penisul in vaginul meu.
Pe data de 12 august mi-a venit menstruatia, care este regulata la 28 de zile si m a tinut cam 6 zile.
E posibil să fii rămas gravidă?
Și dacă da, ce este de făcut?
6 comentarii
2
22-08-2018, ora 21:10
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Puneți mana și citiți anatomie nu exista a "ejaculat pe vagin" ulterior afirmați că sunteți virgina.
Luați un test de ovulație și vedeți dacă sunteți la ovulație.in 24 ar trebui să înceapă perioada fertila după calculele mele.Stati liniștită nu sunteți însărcinată.
0
22-08-2018, ora 22:03
catwoman
Nu este medic/terapeut
catwoman
Scuze pentru exprimare. Dar eram disperată... sper să înțelegeți situatia...Multumesc mult pentru răspuns!
1
22-08-2018, ora 22:06
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Pentru puțin veți fi mama documentați va mai întâi faceți sex protejat și totul va fi bine.Ca să rămâneți însărcinată trebuiesc îndeplinite niște condiții
0
22-08-2018, ora 22:11
catwoman
Nu este medic/terapeut
catwoman
Deci nu există riscul unei sarcini in cazul de fața?
2
22-08-2018, ora 22:16
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Un raspuns clar o sa-l aveti daca faceti pipi pe un test de sarcina.
Până atunci treaba stă așa:
- o virgină poate rămâne însărcinată caci vaginul este permeabil (gaurit)
- spermatozoizii sunt cunoscuti pentru calitatea de a inota, ceea ce vor si face intr-un mediu umed/lichid, asa cum este si lubrifierea vaginala din timpul excitarii
- pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este necesar ca lichidul preejaculator sau sperma sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului
- virginitatea poate fi considerata si ca o figura de stil; nu este definita doar de ruperea vaginului sau de penetrare. O virgina care face sex oral, anal sau diverse alte lucruri nu prea mai poate fi numita "virgina" ci eventual "nepenetrata".
Educatia sexuala nu a omorat pe nimeni, ci dimpotriva, a ajutat o multime de oameni sa evite situatii neplacute si riscante, ca cea de fata, de exemplu. Drept care va recomand, amandurora, educatie sexuala, facuta din surse profesioniste, verificate. Iar ca rezultat al educatiei sexuale, utilizarea masurilor contraceptive - a se citi: prezervativ
0
29-08-2018, ora 17:22
catwoman
Nu este medic/terapeut
catwoman
De trei zile am scurgeri vaginale, nu este un lichid. Este ceva alb, branzos ( ca sa spun asa), fără miros. Am si mancarimi in zona genitala.
Poate fii vreo infecție sau altceva?
Poate ați citit intrebarea mea anterioară, mă gândesc să fie ceva legat de sarcina acea scurgere?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •