Sanse sa raman insarcinata?
Buna seara! Pe 21.12.2018 am avut primul contact sexual. Am 21 de ani. Greseala mea, a fost neprotejat. Dezvirginarea a avut loc în 3 faze in asa fel incat sa nu ma doară. La a 3 a faza el si-a dat drumul in afara vaginului meu însă nu stiu daca a mai introdus-o după sau nu, nu mi-am dat exact seama cand a ejaculat dar sigur a fost afara. Se poate sa raman insarcinata daca a introdus-o după din nou? Are vreo importanță ca am urinat la maxim 30 de minute de la ultimul contact? Mai are rost sa iau pastila de a 2 zi dupa 72 de ore ?alte metode contraceptive? Am avut ciclu menstrual pe data de 01.12, ciclu neregulat deci eram la o zi diferența de perioada de ovulatie.
2 comentarii
Protecția te scapă de emoții.
Nimeni nu poate ști sigur dacă poți fi însărcinată. Pastila de a doua zi îşi dovedeşte eficienţa dacă este luată cât mai repede după contactul sexual neprotejat. De obicei, se recomandă administrarea primei doze în primele 24 de ore, apoi la 12 h distanţă trebuie luată şi cea de a doua.
Un test de sarcină poate dovedi dacă ești însărcinată de-abia la 2-3 săptămâni de la contact. Poate ai noroc de data asta, dar pe viitor ai mai multă grijă.
Nimeni nu poate ști sigur dacă poți fi însărcinată. Pastila de a doua zi îşi dovedeşte eficienţa dacă este luată cât mai repede după contactul sexual neprotejat. De obicei, se recomandă administrarea primei doze în primele 24 de ore, apoi la 12 h distanţă trebuie luată şi cea de a doua.
Un test de sarcină poate dovedi dacă ești însărcinată de-abia la 2-3 săptămâni de la contact. Poate ai noroc de data asta, dar pe viitor ai mai multă grijă.
Liniștiți va nu sunteți însărcinată ziua maxima a ovulației a fost 14.12 și următoarele 3 zile după deci 17.12.In data de 21 nu mai este ați la.ovularie!
Data viitoare folosiți metode contraceptive.
Sărbători fericite!
Data viitoare folosiți metode contraceptive.
Sărbători fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 3pot ramane insarcinata?
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 7Insarcinata sau nu?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 24Virgina si gravida?
- 3sarcina da sau nu??
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 0există riscul unei sarcini?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: