sa fie bebe?
buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii
si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 14oare sunt insarcinata?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 4Insarcinata sau nu
- 1sunt gravida?
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 0exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: