sa fie bebe?

buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii

si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 10Insarcinata sau nu?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 18ciclu menstrual
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 2sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 0E posibil sa ramana gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: