sa fie bebe?
buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii
si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 10gravida?
- 0probleme cu ciclul
- 1Cum pot sa aflu????
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: