anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
prietena mea ia anticonceptionale de jumatate d an.acum insa a racit un pic din cauza ca am fost la munte si aerul era rece.insa raceala trb tratata cu antibiotice.am auzit ca antibioticele scade efectul anticonceptionalelor asa e nu?ultima oara am avut un contact neprotejat in urma cu o sapt si un pic daca acum intervin antibioticele se poate intampla ceva???mentionez ca ia novynette si antibioticele sunt zinnat si ar trb s ia 6 zile??daca in perioada asta nu am avea nici un contact ar fi totul ok??dupa cat timp am putea avea contacte neprotejate sa fie totul in regula???
5 comentarii
UNELE antibiotice interfera cu anticonceptionalele, in sensul ca le scad efectul si cresc riscul sarcinii. Zinnat nu face parte din aceasta categorie.
am fost la ginecologie si mi-a zis ca am vaginita...ce-mi recomandati sa iau?
Concluzia unei consultatii este atat un diagnostic, cat si un tratament. In cazul in care doctorul a pus diagnosticul, dar a uitat sa va dea tratamentul, nu ezitati sa-l contactati.
Buna ziua, am si eu o intrebare:iau Desorelle si pentru puroi in gat iau si Zinnat, precizez ca iau de 5 zile.Am avut contact sexual neprotejat(am uitat de efecte).Exista probabilitatea de a ramane insarcinata?
Multumesc
Multumesc
buna ziua am si eu o intrebare:iau milligest si ieri am uitat sa iau si am avut un contact sexual si mio fost frica sa nu raman insarcinata si am luat postinor2.Ar putea fi probleme?Maine sa iau milligest sau nu?
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4logest+amoxicilina
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 2Pot fi insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 0stari de greata, cauza?
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 9o fi sarcina?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 3Insarcinata fiind virgina
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 1Sarcinaaaa????
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Poate fii insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anticonceptionalele si antibioticele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: