sunt insarcinata?
Buna seara!
Am 28 de ani, am o fetita, dar imi mai doresc un copil..luna aceasta am avut contact neprotejat exact la 'momentul potrivit' dupa aproximativ o saptamana am avut cateva semne..ameteam, ma dureau sanii cateva zile nu am avut pofta de mancare deloc, apoi am mancat ca o sparta..culoarea sfarcutsfarcurilor mi s-a inchis foarte tare..apoi a inceput sa ma doara burta am mers la toaleta si am observat ca sangerez, dar nu ca la o menstruatie normala..mult mai putin si o culoare bej, maroniu.. de obicei ma doare burta inainte cu 2, 3 zile sa imi vina ciclul...acum nu am simtit nimic, doar inainte cu cateva ore.. sangerarea mu-a trevtrecut in 2 zile. In mod normal mai aveam 10 zile pana in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul, precizez ca am un ciclu foarte regulat de obicei si niciodata nu mi s-a mai intamplat asta.. cu fetita nu am avut sangerari deloc...deci nu stiu ce sa cred...eu sper ca sunt insarcinata, mi-as dori tare mult..dar totusi sangerarea m-a speriat putin..ce parere aveti?
Am 28 de ani, am o fetita, dar imi mai doresc un copil..luna aceasta am avut contact neprotejat exact la 'momentul potrivit' dupa aproximativ o saptamana am avut cateva semne..ameteam, ma dureau sanii cateva zile nu am avut pofta de mancare deloc, apoi am mancat ca o sparta..culoarea sfarcutsfarcurilor mi s-a inchis foarte tare..apoi a inceput sa ma doara burta am mers la toaleta si am observat ca sangerez, dar nu ca la o menstruatie normala..mult mai putin si o culoare bej, maroniu.. de obicei ma doare burta inainte cu 2, 3 zile sa imi vina ciclul...acum nu am simtit nimic, doar inainte cu cateva ore.. sangerarea mu-a trevtrecut in 2 zile. In mod normal mai aveam 10 zile pana in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul, precizez ca am un ciclu foarte regulat de obicei si niciodata nu mi s-a mai intamplat asta.. cu fetita nu am avut sangerari deloc...deci nu stiu ce sa cred...eu sper ca sunt insarcinata, mi-as dori tare mult..dar totusi sangerarea m-a speriat putin..ce parere aveti?
4 comentarii
Cand as putea face un test de sarcina daca in mod normal as mai avea 8 zile pa na la menstruatie?
Dupa 5 zile de la contactul sexual la care sa produs fecundatia, ca sa intelegi mai exact dupa contactul sexual spermatozoidului ii ia aproximativ 5 zile ca sa fecundeze ovulul in acest timp si organismul tau se pregateste sa elibereze ovulul, deci cel mai sigur vei stii dupa 10-14 zile la un simplu test de sarcina sau analize de sange.
Multumesc! Deci sanse ca testul sa iasa pozitiv sunt...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 7oare sunt gravida?
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 8posibil o sarcina?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 4exista sanse sa fiu gravida?!
- 7Sarcina
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Semn de sarcina?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: