pot fi gravida?

15-04-2009
ann3
Nu este medic/terapeut
ann3
daca am facut sex neprotejat cu prietenul meu in penultima zi de ciclu pot ramane gravida
mentionez ca el nu a ejaculat in interiorul vaginului.
dar totusi mi-e teama sa nu raman gravida
12 comentarii
0
15-04-2009, ora 19:53
dear
Nu este medic/terapeut
dear
teoretic nu ai de ce sa iti faci griji pt ca nu erai nici inperioada fertila si nici nu a ejaculat in vagin!bafta!
0
16-04-2009, ora 05:16
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
nici o sansa.
0
28-04-2009, ora 15:11
alinnutza
Nu este medic/terapeut
alinnutza
va rag sa mi rasp si mie la o intrebare:-s.pe 19 aprilie am incerkt sa fc sex cu pr meu..da nu a durat mult pt k m;a durut p mn..am fol prezervativ...da tot mi e frik sa nu fi ram insarcinata...k menstruatia treb sa mi vina pe 24 aprilie si ink nu mi a vnt...mi a intarziiat 4 zile.el mi a zis sa stau linisitita k nici makr nu m;a dezvirginat.da tot imi este frik:(..e posibil sa mi intarzie din cauza stresului???va rog rasp urgent
0
29-04-2009, ora 09:21
ele_flj
Nu este medic/terapeut
ele_flj
da e posibil sa-ti intarzie din cauza stresului...mai mult, daca ai fost virgina cu siguranta ca-ti vor aparea dereglari ale menstruatiei...asa mi s-a intamplat si mie :)...sper ca ati folosit prezervativul cum trebuie :P..stai linistita.pup
0
29-04-2009, ora 14:26
alinnutza
Nu este medic/terapeut
alinnutza
ms pt rasp.:*
0
08-06-2009, ora 22:21
iooana
Nu este medic/terapeut
iooana
pot fi insarcinata daca am facut sex in timpul menstruatie si ma protejez cu anticonceptionale?
0
12-06-2009, ora 15:46
ankutzaa
Nu este medic/terapeut
ankutzaa
buna..am si eu o intrebare.mi a intarziat ciclu 3 saptamani..mi-am facut 2 testuri de sarcina...si a iesit ca nu as fi...cert e ca ma doare spatele si burta ca si cum mi ar veni ciclu..ce sa fac? ne protejam de fiecare data cu prezervativ..si nu sa rupt niciodata..si cu toate asta nu mi avenit ciclu de 3 saptamani..:((
0
13-06-2009, ora 02:44
adinaPS
Nu este medic/terapeut
adinaPS
ioanna este putin probabil sa fi ramas insarcinata..stai linistita dar fi atenta la urmatorul ciclu menstrual
ankutzaa daca ai efectuat corect testele( citeste instructiunile) nu ai ramas insarcinata chiar daca este posibil sa fie gresite...cal mai bine este sa mergi la medic pentru ca intarzierea si durerile pot si semnele unei boli, nu neaparat cu transmitere sexuala poate esti doar racita..o anexita usoara
0
10-07-2009, ora 22:51
cristinapufa
Nu este medic/terapeut
cristinapufa
buna seara.va rog raspundeti-mi si mie urgent daca se poate.am facut sex neprotejat cu prietenul meu si a ejaculat putin in interior, eu fiind la menstruatie de 2 zile.am gresit cu ceva?se poate intampla ceva? va implor sa-mi raspunda cineva
0
18-09-2009, ora 10:06
lucianp85
Nu este medic/terapeut
lucianp85
cristina zi-mi si mie te rog e adevarat ca in perioada asta va excitati mult mai tare? prietena mea nu prea e de acord sa o faca dar pe mine nu m-ar deranja.
0
19-09-2009, ora 17:52
monika2
Nu este medic/terapeut
monika2
buna..am si eu o intrebare...de om prost ce-i drept dar sunt ingrijorata.am facut sex neprotejat cu prietenul meu...nu a ajaculat in mine dar in timpul actului sexual a avut o mica singerare din penis, acasa am constatat si eu urme de sange pe lenjerie...menstruatia mi-a intarziat vreo 4 zile.intrebarea mea este:e posibil sa fi ramas insarcinata?pls raspundeti-mi urgent
0
10-10-2013, ora 21:07
Maria2o
Nu este medic/terapeut
Maria2o
Buna am si eu nevoie de un sfat...am facut cu pr meu sex nepotrotejat in timpul menstruatie cred ca a 3 a zi..asta s-a int pe 12 septembrie..si acum ar trb sa imi vina pe 10..imi curge dupa ce urinez..putin sange iar dupa nu mai curge deloc..as putea fi insarcinata sau sa fi racit??!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •