pot fi gravida?
daca am facut sex neprotejat cu prietenul meu in penultima zi de ciclu pot ramane gravida
mentionez ca el nu a ejaculat in interiorul vaginului.
dar totusi mi-e teama sa nu raman gravida
mentionez ca el nu a ejaculat in interiorul vaginului.
dar totusi mi-e teama sa nu raman gravida
12 comentarii
teoretic nu ai de ce sa iti faci griji pt ca nu erai nici inperioada fertila si nici nu a ejaculat in vagin!bafta!
va rag sa mi rasp si mie la o intrebare:-s.pe 19 aprilie am incerkt sa fc sex cu pr meu..da nu a durat mult pt k m;a durut p mn..am fol prezervativ...da tot mi e frik sa nu fi ram insarcinata...k menstruatia treb sa mi vina pe 24 aprilie si ink nu mi a vnt...mi a intarziiat 4 zile.el mi a zis sa stau linisitita k nici makr nu m;a dezvirginat.da tot imi este frik:(..e posibil sa mi intarzie din cauza stresului???va rog rasp urgent
da e posibil sa-ti intarzie din cauza stresului...mai mult, daca ai fost virgina cu siguranta ca-ti vor aparea dereglari ale menstruatiei...asa mi s-a intamplat si mie :)...sper ca ati folosit prezervativul cum trebuie :P..stai linistita.pup
pot fi insarcinata daca am facut sex in timpul menstruatie si ma protejez cu anticonceptionale?
buna..am si eu o intrebare.mi a intarziat ciclu 3 saptamani..mi-am facut 2 testuri de sarcina...si a iesit ca nu as fi...cert e ca ma doare spatele si burta ca si cum mi ar veni ciclu..ce sa fac? ne protejam de fiecare data cu prezervativ..si nu sa rupt niciodata..si cu toate asta nu mi avenit ciclu de 3 saptamani..:((
ioanna este putin probabil sa fi ramas insarcinata..stai linistita dar fi atenta la urmatorul ciclu menstrual
ankutzaa daca ai efectuat corect testele( citeste instructiunile) nu ai ramas insarcinata chiar daca este posibil sa fie gresite...cal mai bine este sa mergi la medic pentru ca intarzierea si durerile pot si semnele unei boli, nu neaparat cu transmitere sexuala poate esti doar racita..o anexita usoara
ankutzaa daca ai efectuat corect testele( citeste instructiunile) nu ai ramas insarcinata chiar daca este posibil sa fie gresite...cal mai bine este sa mergi la medic pentru ca intarzierea si durerile pot si semnele unei boli, nu neaparat cu transmitere sexuala poate esti doar racita..o anexita usoara
buna seara.va rog raspundeti-mi si mie urgent daca se poate.am facut sex neprotejat cu prietenul meu si a ejaculat putin in interior, eu fiind la menstruatie de 2 zile.am gresit cu ceva?se poate intampla ceva? va implor sa-mi raspunda cineva
cristina zi-mi si mie te rog e adevarat ca in perioada asta va excitati mult mai tare? prietena mea nu prea e de acord sa o faca dar pe mine nu m-ar deranja.
buna..am si eu o intrebare...de om prost ce-i drept dar sunt ingrijorata.am facut sex neprotejat cu prietenul meu...nu a ajaculat in mine dar in timpul actului sexual a avut o mica singerare din penis, acasa am constatat si eu urme de sange pe lenjerie...menstruatia mi-a intarziat vreo 4 zile.intrebarea mea este:e posibil sa fi ramas insarcinata?pls raspundeti-mi urgent
Buna am si eu nevoie de un sfat...am facut cu pr meu sex nepotrotejat in timpul menstruatie cred ca a 3 a zi..asta s-a int pe 12 septembrie..si acum ar trb sa imi vina pe 10..imi curge dupa ce urinez..putin sange iar dupa nu mai curge deloc..as putea fi insarcinata sau sa fi racit??!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 6am motive de ingrijorare?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 8pot ramane gravida?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 1Sunt insarcinata?
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 3Posibila Sarcina...?
- 10risc de sarcina??
- 0posibila sarcina?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 3sex prima data
- 3Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: