Lichidul preejaculator si sarcina
zilele trecute am avut un contact mai intim cu iubita mea.in timpul acestui contact a aparaut lichidul preejaculator..m-am dus la baie si m-am sters cu servetel umed.Dupa aceea i-am introdus degetul in vagin insa nu foarte mult deoarece a durut-o.( ea este virgina) Exista vreo posibilitate sa mai fi ramas lichid pe mana..sau poate afecta intr-o directie nedorita chestia asta? adica ma refer la o posibila sarcina?
5 comentarii
Prietena ta poate ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual!!!
dar.totusi suntem speriati un pic...din moment de m-am sters cu servetel umed...sa "dezactivat " totul nu? adica chiar daca ar fi ramas lichidul pe mana.acesta numai avea nicio putere tinand cont ca era un servetel umed!
E irelevant daca mai aveai sau nu lichid pe mana, poate ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual.
a ramas pr ta ? si eu sunt in acea situatie si sunt stresata :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 2oare sunt insarcinata?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 4sunt insarcinata?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 0insarcinata sau nu?
- 0Ciclul menstrual întârzie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: