Poate sa ramana insarcinata?
Buna sunt intr-o relatie de 2 ani cu o fata si pe viitor vrem sa avem o familie, astazi am facut sex protejat am ejaculat apoi mam spalat am facut al 2 lea numar tot protejat dupa ce am ejaculat am fost la baie m-am spalat din nou si am facut fara prezervativ dar nu mi-am dat drumul in ea, este in perioada cu fertilitate scazuta dupa calendarul menstrual, este posibil sa ramana insarcinata? o zi buna in continuare!
2 comentarii
Salut Dani. Aici depinde, nu te lua dupa gurile care spun ca trebuie sa ti dai drumul un galon ca sa ramana, e suficienta o picatura. Daca nu stiai intr-o ejaculare normala sunt peste 200 Milioane spematozoizi. Asa ca daca esti baiat gigel si ai cash in portofel si nu vrei sa risti un puradel du-te si informeaza-te la farmacie ce pastile mai poti folosi. Si hai sa ti zic ceva ce nu am inteles. De ce o faci de 2 ori cu prez si a 3 a oara nu ? Eu stiam ca un pack are 3, fara gluma. Ori cu prez pana la capat, ori fara si cu anticonceptionale. Ori o faci fara toata noaptea si bagi pastila de a 2 a zi ( aici ai mare grija, pastila aia are foarte multe efecte asupra hormonilor etc etc ). Nu mai riscati cu chestii de genul ca va treziti dupa cu probleme. Hai vezi ce rezolvi si ne ti la curent. SA faca si un test de sarcina, e ieftin si eficace
Buna prietena mea a facut testul si a iesit negativ si acuma ia venit si menstruatie nu a ramas insarcinata, multumesc pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sa fie bebe?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 8pot ramane gravida?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 0oare sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 4sunt insarcinata ?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 0posibila sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 10risc de sarcina??
- 3Sarcina posibila?
- 3Posibil sarcina?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 4Sex si sarcina
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: