Poate sa ramana insarcinata?
Buna sunt intr-o relatie de 2 ani cu o fata si pe viitor vrem sa avem o familie, astazi am facut sex protejat am ejaculat apoi mam spalat am facut al 2 lea numar tot protejat dupa ce am ejaculat am fost la baie m-am spalat din nou si am facut fara prezervativ dar nu mi-am dat drumul in ea, este in perioada cu fertilitate scazuta dupa calendarul menstrual, este posibil sa ramana insarcinata? o zi buna in continuare!
2 comentarii
Salut Dani. Aici depinde, nu te lua dupa gurile care spun ca trebuie sa ti dai drumul un galon ca sa ramana, e suficienta o picatura. Daca nu stiai intr-o ejaculare normala sunt peste 200 Milioane spematozoizi. Asa ca daca esti baiat gigel si ai cash in portofel si nu vrei sa risti un puradel du-te si informeaza-te la farmacie ce pastile mai poti folosi. Si hai sa ti zic ceva ce nu am inteles. De ce o faci de 2 ori cu prez si a 3 a oara nu ? Eu stiam ca un pack are 3, fara gluma. Ori cu prez pana la capat, ori fara si cu anticonceptionale. Ori o faci fara toata noaptea si bagi pastila de a 2 a zi ( aici ai mare grija, pastila aia are foarte multe efecte asupra hormonilor etc etc ). Nu mai riscati cu chestii de genul ca va treziti dupa cu probleme. Hai vezi ce rezolvi si ne ti la curent. SA faca si un test de sarcina, e ieftin si eficace
Buna prietena mea a facut testul si a iesit negativ si acuma ia venit si menstruatie nu a ramas insarcinata, multumesc pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 4pot fi insarcinata?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 4lichidul preejaculator
- 3posibila sarcina?
- 9sunt gravida?
- 3Motive de ingrijorare?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 5Am nevoie de o parere
- 14Posibila sarcina?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: