frica de a fi insarcinata...

luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 18...luna asta pe 12 am avut contact cu sotul..si a ejaculat in interior...mentionez ca ejaculeaza destul de tare..nu stu daca are vreo importanta...pot fi insarcinata? chiar daca sunt si stresata? rog rapuns!
6 comentarii

am uitat sa mentionez ca deja am o fetita de 4 luni...dar din conditi medicale nu mai alaptez de la 2 luni, ,

anonim235,
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?

asta e acum...daca e un kinder..doamne ajuta.

anonim235...nu stiu ce inseamna la tn ca"ejaculeaza destul de tare"dar.nu conteaza.Daca ai un ciclu regulat, teoretic erai in afara perioadei fertile, deci sant sanse putine sa fii insarcinata.

nu stiam daca are importanta sau nu. doar vream sa ma fac cat mai inteleasa pt ingrijorarea mea.. va multumesc pt raspunsuri

e f posibil sa ramai insarcinata, eu am ramas la 3 luni dupa ce am nascut, desi alaptam:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 18ce sa fac?
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 2As putea fi insarcinata?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 6Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: