frica de a fi insarcinata...

luna trecuta mi-a venit menstruatia pe 18...luna asta pe 12 am avut contact cu sotul..si a ejaculat in interior...mentionez ca ejaculeaza destul de tare..nu stu daca are vreo importanta...pot fi insarcinata? chiar daca sunt si stresata? rog rapuns!
6 comentarii

am uitat sa mentionez ca deja am o fetita de 4 luni...dar din conditi medicale nu mai alaptez de la 2 luni, ,

anonim235,
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?
e foarte si foarte posibil, ca in timpul alaptarii sa fii din nou insarcinata, mai ales ca tu ai oprit alaptatul.
de ce nu ai mers la farmacie sa iai aftermorning pill, care o poti lua timp de 72 ore de la contactul sexual?

asta e acum...daca e un kinder..doamne ajuta.

anonim235...nu stiu ce inseamna la tn ca"ejaculeaza destul de tare"dar.nu conteaza.Daca ai un ciclu regulat, teoretic erai in afara perioadei fertile, deci sant sanse putine sa fii insarcinata.

nu stiam daca are importanta sau nu. doar vream sa ma fac cat mai inteleasa pt ingrijorarea mea.. va multumesc pt raspunsuri

e f posibil sa ramai insarcinata, eu am ramas la 3 luni dupa ce am nascut, desi alaptam:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 2sunt insarcinata?
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3gravida?!
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 2oare sunt insarcinata?
- 12sarcina sau dereglare
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 2Posibila sarcina?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 6Sunt insarcinata?!
- 7Sarcina sau dereglare?
- 5posibil sarcina
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 6Pot fi insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 3După test
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: