Pot fii insarcinata???
Buna seara acum o saptamna am facut dragoste cu prietenul meu si sa spart prezervativul dar nu a ejeculat in mine si vad ca imi intarzie menstruatia este posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am o menstruatie regulata. Sper doar sa fiu eu speriata.va rog frumos raspundeti
3 comentarii
Buna Irina,
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Da, dar in fiecare luna imi intarzie asa mentionez ca sunt si racita cred ca am o infectie
In acest caz, consulta un medic!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 3posibila sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 9o fi sarcina?
- 3Motive de ingrijorare?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 0Sunt insarcinata?
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 2Posibila sarcina?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 1Ruperea prezervativuluu
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: