Este posibil asa ceva?

Seara trecuta am ramas cu prietenul meu acasa si ne-am "jucat" oarecum (suntem amandoi virgini, eu avand 18 ani iar el 22) vroiam sa scapam de rusinea corpurilor noastre asa ca au inceput atingerile reciproce, la un momentdat a ejaculat, fiind prima data pt el asa ceva nu s-a putut abtine, mi-am luat mana de pe penisul lui si am mers la baie stergandu-ma cu un servetel umed crezand ca e destul, apoi am luat hartie igienica si m-am sters in zona intima, dar acum imi e frica sa nu cumva sa raman insarcinata daca pe mana a mai ramas o cantitate de sperma (cea de la inceput era una destul de mica si de aceea am crezut ca e destul sa ma sterg cu un servetel umed). Sper ca cineva sa-mi poata da un sfat ca sa stiu ce e de facut mai departe. Mentionez ca nu am un ciclu regulat si nu-mi pot da seama daca eram in perioada de ovulatie sau nu.
2 comentarii

Va rog sa-mi raspundeti, sunt speriata si nu stiu daca sa vorbesc cu mama mea despre asta.

Buna ziua,
Sarcina poate aparea doar in cazul unui contact sexual neprotejat. De asemenea este indicat sa faceti o vizita si la un cabinet medical ginecologic.
O zi placuta!
Sarcina poate aparea doar in cazul unui contact sexual neprotejat. De asemenea este indicat sa faceti o vizita si la un cabinet medical ginecologic.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 3pot sa raman gravida?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 15sarcina sau nu?
- 7Diane 35 si sarcina
- 1insarcinata sau nu?
- 5Sarcina sau nu?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 13Pot fi insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 0secretie roz
- 1Insarcinata sau nu?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: