Ma lamuriti va rog ?

Buna ziua, am si eu o problema/nelamurire aseara am facut sex cu prietena si am terminat primul numar (am ejaculat afara) si am vrut sa mai fac un numar da nu m'am spalat (la penis) cum am auzit ca ar fi nevoie si nu am fost nici la wc si am mai practicat sex vreo 2 min si mi este frica sa nu fi ramas ceva pe penis sau sa mai fi curs un strop si ca pr sa ramana gravida... :| :( (la finalul numarului 2 am ejaculat afara)
4 comentarii

In asemenea situatii mereu exista sansa de a prinde sarcina, chiar daca este una la un milion totusi - exista. Sunt prea multi factori care contribuie: sanatatea ambilor parteneri, care cuprinde de la viteza spermatozoizilor si igiena organelor genitale pana la orice boala cronica sau acuta; ziua calendaristica in raport cu ciclul menstrual s.a.
Cel mai bine sa cautati pe internet sau sa ajungeti la un cabinet pentru a preveni astfel de situatii si sa gasiti o metoda de protectie care vi se potriveste. In cazuri exceptionale, cand nici unul din parteneri nu doreste sub nici o forma sarcina, cea mai sigura (si nerecomandabila) este pastila de a doua zi.
Cel mai bine sa cautati pe internet sau sa ajungeti la un cabinet pentru a preveni astfel de situatii si sa gasiti o metoda de protectie care vi se potriveste. In cazuri exceptionale, cand nici unul din parteneri nu doreste sub nici o forma sarcina, cea mai sigura (si nerecomandabila) este pastila de a doua zi.

Faza este ca am uitat sa mentionez ceva.. nu a fost chiar sex la primul numar a fost doar o excitare dupa aceia un handjob iar dupa aceia am incercat sa fac sex dar fata nu a fost exicata apropae de loc cand am incercat a 2-a oara.
( si nu stiu sigur dar se zicea ca fata trebuia sa se termine ca sa poate ramane insarcinata ) si asa este sansa ?
( si nu stiu sigur dar se zicea ca fata trebuia sa se termine ca sa poate ramane insarcinata ) si asa este sansa ?

Gradul de excitare si orgasmul feminin mai putin conteaza cand este vorba de sarcina. Cum am spus: una la un milion - tot sansa este. Realmente este putin probabil.

Multumesc mult parca ma simt mai usurat de cand prietena mia zis ca nu are nici un simptom ca la sarcina si dupa ce mi'ai zis tu :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 6e posibila sarcina?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 11sarcina sau nu?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 0este adevărat ?
- 1Sarcina sau nu
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 2Sunt confuza
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: