posibil sarcina
buna pe 27 iulie am avut cm iar pe 24 august trebuia sa imi vina urmatoarea dar mia venit pe 15 cu dureri mari de burta spate si greturi dar sangerarea este incet azi este a doua zi si tot asa incet curge cateodata nu este de loc dar durerea este.Fac tratament cu urogestan 100 dar am facut tratament cu tavanic 2 luni la rand pentru anexita.va rog un raspuns urgent credeti ca este o sacina.astept raspuns
5 comentarii
Stimata Doamna,
Pentru a sti daca este sarcina trebuie facut un test. Chiar daca nu este pozitiv trebuie facuta o consultatie (este singura care va poate lamuri).
O zi frumoaza!
Pentru a sti daca este sarcina trebuie facut un test. Chiar daca nu este pozitiv trebuie facuta o consultatie (este singura care va poate lamuri).
O zi frumoaza!
am facut test este negativ la control ma duc pe 1o septembrie ca doctorita mea este in concediu
va multumesc sanatate
va multumesc sanatate
nu cred ca este sarcina posibil durerea este din cauza anexitei si totodata a aparut si dereglarea..dar sa stii ca nu ete exclus in totalitate...sangerari usare pot sa apara la implantarea oului in uter dar totusi nu asa cu dureri mai de spate si burta.daca este sarcina sa nu fie cu risc de avort spontan..mergi la alt medic sa faci o eco endovaginala deoarece doar asa se vede sarcina daca este prea mica.testul se poate ca nu ti-a aratat pt ca este prea devreme dupa cum spui ca trebuia sa iti vina pe 24...mai repeta un test acum.
Buna am si eu o nelamurire mai bine spun prietena mea esti oarecum speriata daca pe 11 noiembrie am avut un contact nu am ejaculat este posibil sa fi curs lichidul preejaculator pentru ca s-a rupt prezervativul dar pe 18 deci dupa 8 zile i-a venit menstruatia la timp atunci trebuia exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? astept parerea voastra.. :(
DinuGeo0- ovulatia de obicei se produce in ziua a 14-a de la prima zi de menstruatie.daca spui ca i-a venit dupa 8 zile menstruatia nu este insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 2sint insarcinata?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 5sunt insarcinata?
- 8insarcinata sau nu?
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 7intrebare: sunt insarcinata?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 2posibila sarcina, sau.?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 2sunt insarcinata?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 0Ajutați-Mă
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: