Pot ramane insarcinata fiind virgina?
Acum 9 zile am avut contact sexual neprotejat pt prima oara cu prietenul meu. M.a penetrat, dar nu m
a dezvirginat. Sunt sigura de chestia Asta. Nu l.am putut lasat. Ciclul pot spune ca mi.a întârziat în total 16 zile 9 zile dupa actul sexual şi 7 înainte. Vreau sa menţionez ca ciclul meu este neregulat. Exista vreo şansă să fi ramas însărcinată nedezvirginandu ma? daca a ejaculăt oricatusi de puţin în mine se poate pune problema?
a dezvirginat. Sunt sigura de chestia Asta. Nu l.am putut lasat. Ciclul pot spune ca mi.a întârziat în total 16 zile 9 zile dupa actul sexual şi 7 înainte. Vreau sa menţionez ca ciclul meu este neregulat. Exista vreo şansă să fi ramas însărcinată nedezvirginandu ma? daca a ejaculăt oricatusi de puţin în mine se poate pune problema?
1 comentarii
Raspunsul la titlu este "da", poti ramane insarcinata in urma unui contact sexual daca esti virgina, himenul nu este o usa inchisa ermetic, este ca o panza de paianjen, iar o panza de paianjen poate fi inlaturata foarte usor. Daca este posibila o sarcina dupa tot ce ai scris ca s-a intamplat, este greu de spus, depinde de cate ori te-a penetrat, cat de adanc te-a penetrat, cat de excitat era el, cate zile au trecut de la ultima lui ejaculare, cat de sigur este el pe simturi astfel incat sa se retraga inainte sa creasca riscurile. Inclin sa cred ca nu ai sanse de sarcina.
P.S. Incerca sa scrii corect.
P.S. Incerca sa scrii corect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 4insarcinata?
- 4poti ramane gravida?
- 4gravida? ajutoooor!
- 6e posibila sarcina?
- 4Ma lamuriti va rog ?
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 9Sunt gravida?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 0Sunt insarcinata?
- 4Sanse sarcina.
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: