sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...

21-10-2008
andreea pintea
Nu este medic/terapeut
andreea pintea
Buna ziua, Au trecut 5 zile de cand imi intarzie menstruatia.desi folosesc anticonceptionale s-ar putea sa fiu insarcinata, caci in timpul medicatiei am avut diaree cateva zile, si atunci medicamentul nu isi face efectul sau efectul e foarte redus...Acum mi-am facut testul de sarcina Sure Check iar rezultatul e negativ.Este relevant acest rezultat, avand in vedere ca am anumite simptome ale sarcinii(durere de cap, tensiunea sanilor, spotting)?Ce parere aveti?sunt sau nu insarcinata?Multumesc anticipat
2 comentarii
0
22-10-2008, ora 12:40
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
14 zile de la un contact neportejat trebuie să aştepţi pt a face un test de sarcină care să spună sigur...
0
22-10-2008, ora 12:45
andreea pintea
Nu este medic/terapeut
andreea pintea
au trecut mai mult de 14 zile de la un contact si testul de sarcina a iesit negativ.Crina, crezi ca e sigur acest rezulta?testul l-am facut dupa ce menstruatia mi-a intarziat 4 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •