sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
Buna ziua, Au trecut 5 zile de cand imi intarzie menstruatia.desi folosesc anticonceptionale s-ar putea sa fiu insarcinata, caci in timpul medicatiei am avut diaree cateva zile, si atunci medicamentul nu isi face efectul sau efectul e foarte redus...Acum mi-am facut testul de sarcina Sure Check iar rezultatul e negativ.Este relevant acest rezultat, avand in vedere ca am anumite simptome ale sarcinii(durere de cap, tensiunea sanilor, spotting)?Ce parere aveti?sunt sau nu insarcinata?Multumesc anticipat
2 comentarii
14 zile de la un contact neportejat trebuie să aştepţi pt a face un test de sarcină care să spună sigur...
au trecut mai mult de 14 zile de la un contact si testul de sarcina a iesit negativ.Crina, crezi ca e sigur acest rezulta?testul l-am facut dupa ce menstruatia mi-a intarziat 4 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7poate ramane insarcinata?
- 2pot avea un bebet?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 10Insarcinata sau nu?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 1Sarcina sau raceala?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sunt gravidă?
- 6Dus impreuna
- 1Dereglare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei