E posibil sa fi ramas insarcinata?
am avut contact sexual cu iubitu si s-a rupt prezervativul..am luat pastila de a doua zi la 3 ore dupa contact..si a doua la 12 ore dupa administrarea primei..e posibil sa fi ramas insarcinata?
6 comentarii
Probabilitatea unei sarcini este neglijabila (sub 1 la suta)
va rog ajutati-ma cu un raspuns cum imi dau seama care sunt zilele fertile la mine tin sa mentionez ca ultimul ciclu lam avut pe 18 si pe 6 am avut contact neprotejat cu sotul e posibil sa fi ramas insarcinata tin sa mentionez ca nu folosesc anticonceptionale imi vine la 32 de zile la aceiasi dat plus minus o zi va rog nu ocoliti mesajul meu si raspuneti-mi deoarece am 37 de ani si copii adolescenti deci nu imi put permite o sarcina va rog frumos si multumesc si apropo cum este cu acel faimos calendar imi explicati si mie
se poate lua pastila de urgenta la 5 zile dupa actul sexual mai are un efect asupra sarcini
va rog sa ma ajutati
va rog sa ma ajutati
Despre metoda calendarului cititi un mai vechi articol de-al meu aici:
http://www.diperia.ro/2009/02/19/despre-metodele-naturale-de-planificare-familiala-metoda-calendarului-1/
Dupa mai mult de 72 de ore pilula de urgenta nu mai are efectul avortiv scontat, ci, eventual, efecte adverse.
http://www.diperia.ro/2009/02/19/despre-metodele-naturale-de-planificare-familiala-metoda-calendarului-1/
Dupa mai mult de 72 de ore pilula de urgenta nu mai are efectul avortiv scontat, ci, eventual, efecte adverse.
am 16 ani si dupa contactul sexual nu as vrea sa ramin insarcinata cum e mai bine sa ma protejez, e bun si prezervativul dar ce medicamente dupa actul sexual trebuie sa folosesc si dupa cit timp?
Am facut 2 teste de sarcina dupa 2 saptamani de la administrarea pilulei contraceptive si mi-au iesi negative. Credeti ca mai exista motive de ingrijorare ? Eu voi mai repeta un test peste inca doua saptamani ca sa fiu ferm convinsa ca nu voi mai avea motive de ingrijorare !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 4Sunt gravida?
- 6frica de a fi insarcinata...
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 3insarcinata? :((:((
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 4sunt gravida ?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4semne de sarcina?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 0Insarcinata?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 4Poate exista o sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: