sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
de 3 4 luni iau marvelon k metoda de contraceptie..mi-am inceput viata sexuala acum cam 3 luni...cat de mare este aparitia unei sarcini nedorite dak prietenul meu nu ejaculeaza in mine si iau si pastile?ultimul contact sexual a fost km acum 3 sapt si dupa ce pierdusem o pastila dar in aceea seara am luat o pe urmatoare si urmatoarea seara la fel k sa nu ramana o zis neluata iar acuma inainte sa ajunga la cele 7 pastilute de pauza am luat alta pastila din alta tipla k sa nu fie lipsa o pastila..menstruatia mi a venit in dupa a 4a pastiluta...dar fluxul menstrual deobicei la mine era mare acum e in cant reduse si cu durere mare de burta si spate,..tin sa mentionez k luna trecuta am sarit peste pauza de 7 zile pt a nu avea cilcu in aceea luna..va rog sa mi raspundeti
3 comentarii
Cred ca ar fi bine inainte de a incepe veata sexuala sa te documentezi putin, nu?
Atat timp cat tu ei pastile contraceptive..nu e cazul ca el sa ejaculeze afara. dar daca o face.cu atat mai mult nu ai risc sa ramai insarcinata!
Dar problema cu luatul pastilelor pentru a nu avea ciclul este o mare prostie!
Sa nu mai faci asta ! O sa.ti dereglezi sistemul hormonal.si o sa regreti toata veata!
Atat timp cat tu ei pastile contraceptive..nu e cazul ca el sa ejaculeze afara. dar daca o face.cu atat mai mult nu ai risc sa ramai insarcinata!
Dar problema cu luatul pastilelor pentru a nu avea ciclul este o mare prostie!
Sa nu mai faci asta ! O sa.ti dereglezi sistemul hormonal.si o sa regreti toata veata!
m-am interesat despre pastile...numai ca nu am incredere asa multa in ele si de asta nu mi las prietenul sa ejaculeze in mine
cu prietenul.da, faci cum vrei !
De pastile, m.am referit sa nu sari peste pauza de 7 zile cu scop de a trai fra ciclul. E o gresala grava.
Cilul menstrual vine fiindca timp de 21-22 de zile (dupa ciclul anterior, cant mucoasa uterului se desprinde si se elimina cu sangele acela)...mucosa incepe sa se refaca...creste in grosime asteptand ovulul si spermatozoidul sa se implanteze pentru sarcina! cand sarcina nu vine...acea mucoasa hipertrofiata se elimina cu sange!
Tu cand sari peste 7 zile.dereglezi ciclul normal..mucosa cea veche ramane in uter si poate sa se infecteze...deaceia ciclul dupa 2 luni este altfel...
Nu mai faci asta!!!
De pastile, m.am referit sa nu sari peste pauza de 7 zile cu scop de a trai fra ciclul. E o gresala grava.
Cilul menstrual vine fiindca timp de 21-22 de zile (dupa ciclul anterior, cant mucoasa uterului se desprinde si se elimina cu sangele acela)...mucosa incepe sa se refaca...creste in grosime asteptand ovulul si spermatozoidul sa se implanteze pentru sarcina! cand sarcina nu vine...acea mucoasa hipertrofiata se elimina cu sange!
Tu cand sari peste 7 zile.dereglezi ciclul normal..mucosa cea veche ramane in uter si poate sa se infecteze...deaceia ciclul dupa 2 luni este altfel...
Nu mai faci asta!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 7Curatire genitala
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 7marvelon 28...indoieli
- 8boli endocrine?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 2Prima zi de anticonceptionale
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: