cand trebuie sa iau anticonceptionalele diferite?
Buna seara! mai am 2 zile si termin folia de diane 35. am avut spooting 4 zile, ma cam dor sanii, m-am ingrasat 2 kg si mi-au aparut cosuri.. nu ma simt tocmai bine.
am inteles ca au cantitate mare de hormoni si as vrea sa le schimb cu Microgynon. Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa le incep? Dupa cele 7 zile de pauza (adica a 8-a zi) sau in momentul in care imi vine urmatoarea menstruatie. Pentru ca am inteles ca aceasta va veni dupa cca. 4 zile, in acea pauza de 7 zile. Adaug faptul ca menstruatia mea, in mod normal, vine normal, la 28 de zile.
Multumesc
am inteles ca au cantitate mare de hormoni si as vrea sa le schimb cu Microgynon. Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa le incep? Dupa cele 7 zile de pauza (adica a 8-a zi) sau in momentul in care imi vine urmatoarea menstruatie. Pentru ca am inteles ca aceasta va veni dupa cca. 4 zile, in acea pauza de 7 zile. Adaug faptul ca menstruatia mea, in mod normal, vine normal, la 28 de zile.
Multumesc
1 comentarii
Chiar daca dv. nu simtiti ca ramaneti insarcinata pentru ca luati pilulele, conform statisticilor o femeie care ia asa ceva ramane insarcinata de minim 2 ori pe an, celula ou nu mai nideaza de uterul femeii si este expulzata in wc.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 3Injectabil sau pastile
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 4Ce sa fac?
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: